Južni Tirol domaćin 2019. Eurobike Media događaja

Povodom novog partnerstva sa Eurobike, Južni Tirol postaje partner za vodeći sajam biciklističke industrije, kao središnjica za događaj Hero Dolomites biciklistički maraton.

Peto izdanje uspješnog događaja "Eurobike Media Days" u idućoj godini će se održavati od 2. do 4. srpnja/jula gdje će se proizvođači sportskih proizvoda sastati s odabranim stručnim predstavnicima medija. Nakon izdanja u 2017. godini ovo će biti drugi put da se ovaj sastanak odvija na dolomitskim planinama Južnog Tirola u regiji sjeverne Italije. Novi sporazum s ovim područjem autentičnog entuzijazma uključuje ne samo turističko partnerstvo s Eurobike sajmom, koji će se održati od 4. do 7. rujna/septembra u Friedrichshafenu u Njemačkoj, već i sportskom suradnjom gdje će se održati poznati MTB maraton "Hero Dolomites".
 


Eurobike je stekao ekskluzivno partnerstvo s Južnim Tirolom za naredno izdanje sajma, a regija će imati priliku predstaviti sebe kao jednu od najboljih europskih destinacija za biciklizam. Nevjerojatni Dolomiti koje okružuju planine Kronplatz – sa svojim mediteranskim dolinama, strmim planinskim prolazima, izazovnim stazama i osebujnim vrhovima – pružit će savršeno okruženje za "Eurobike Media Days" događaj kako bi potaknuli najnovije inovacije biciklizma u 2020 sezoni do njihovih krajnjih granica. Medijski događaj koji se održao ovdje u 2017. godini privukao je ukupno 24 proizvođača i 217 medijskih predstavnika iz 18 zemalja.

"Naša ideja pružanja ekskluzivne i ciljane platforme za predstavljanje najnovijih modela u narednoj godini odabranoj skupini predstavnika za medije ispred aktualne izložbe izrasla je u apsolutno obavezan događaj", izjavio je voditelj Eurobike odjela Stefan Reisinger. "Vrlo nam je drago što surađujemo s našim južno-tirolskim partnerima kako bismo se predstavili u 2019. godini, te smo i proširili ta partnerstva s prilagođenim događanjima kako u Južnim Alpama tako i na Eurobike na obalama jezera Constance".
 


Riječ je o utrci Hero Dolomites, vodećem svjetskom MTB maratonu koji će se održati 15. lipnja/juni 2019. u Selvi di Val Gardena u talijanskim Alpama.

Za daljnje informacije posjetite: www.eurobike-show.de, www.eurobike-mediadays.de, www.suedtirol.info, www.kronplatz.com i www.herodolomites.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More