M-Bike Shop: Posjetili smo poslovnicu u Mostaru

Ako tražite dobar primjer uspješnog rasta brenda, možete pogledati M-Bike Shop. Prije dvanaest godina, tvrtka je otvorila svoju prvu trgovinu u Tuzli i od tada je vrijedno probijala svoj put ka uspjehu. Danas, gotovo je teško zamisliti to vrijeme kada je M-Bike Shop imao malu i skučenu trgovinu, ali tvrtka nije stigla gdje je danas samo preko noći. Poman izbor proizvoda i odličan marketing su odigrali ključnu ulogu u izgradnji brenda M-Bike Shop.

Nakon uspješnih godina poslovanja tvrtka je krenula u širenje poslovanja i nedugo zatim otvorene su nove poslovnice u Sarajevu, Mostaru, Bijeljini i Zenici. Danas je M-Bike Shop najuspjšnija tvrtka iz biciklističke branše u Bosni i Hercegovini.

MBike Shop Mostar 1

U Mostaru, M-Bike Shop otvorio je vrata svoje trgovine početkom 2018 godine, smještenu na magistralnom putu M-17 kod skretanja za Forticu i tamo se zadržala sve do “danas”. 

MBike Shop Mostar 3
MBike Shop Mostar 3

Danas je taj dan. Odlučili su krenuti naprijed sa svojim dugogodišnjim planom otvaranja veće i transparentnije biciklističke trgovine u Mostaru, a nova lokacija je Bišće polje, kod trženog centra Plaza.

Ovo je nešto što planiramo već duće vrijeme, ali jednostavno nismo mogli naći prostor koji je savršeno odgovarao našoj viziji”, kazali su iz M-Bike Shop-a. “Nedavno smo vidjeli ovaj novi prostor, koji je igrom slučaja postao dostupan i znali smo da želimo biti dio toga. To je to!

MBike Shop Mostar 2
MBike Shop Mostar 2

Iz M-Bike Shopa pozivaju sve ljubitelje biciklizma da posjete novootvorenu prodavnicu i pogledaju odabranu ponudu bicikala, dijelova, opreme te servis za sve proizvođače bicikala.

MBike Shop Mostar 5
MBike Shop Mostar 5

Naša ponuda se sastoji od odabranih proizvođača koji nude najbolji kvalitet za uložene novce. Nudimo bicikla s garancijom od jednu ili dvije godine uz besplatnu uslugu servisa za bicikla kupljena u našem shopu. Ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam pri odabiru bicikla i ostalim instrukcijama za upotrebu i korištenje bicikla i opreme” – priopćeno je iz M-Bike Shopa.

MBike Shop Mostar 4
MBike Shop Mostar 4

Specialized, KTM, Cube, Wilier, Garmin, La Sportiva, Salomon, Rosignol, samo su neki od brendova koje možete pronaći u M-Bike Shop-u. Destinacija koju ćete rado istraživati i bez potrebe za kupovinom, gdje se možete izgubiti u izvanrednoj ponudi. Saznajte više o tome šta ovu trgovinu čini jedinstvennom i posjetite ih na novoj adresi na Bišću polju (kod tržnog centra Plaza), kako biste upoznali ljubazno osoblje i uvjerili se u nevjerovatan izbor proizvoda, sve zajedno integrisano u luksuzni ambijent.

MBike Shop Mostar 6
MBike Shop Mostar 6

Kompletnu fotogaleriju novootvorene trgovine u Mostaru možete pogledati na BikeMagazin Facebook stranici (link).

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici www.m-bikeshop.com ili pratiti novosti na Facebook stranici M-Bike Shop.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More