Merida bicikli u ponudi kod M-Bike Shop-a

Dan nakon što je ekipa Bahrain – Victorious, ranije poznata kao Bahrain – Merida pobjedila na Paris Roubaix, M-Bike Shop trgovine su izašle s viješću da u svoju ponudu dodaju jednog od najvećih proizvođača bicikala i opereme – MERIDA.

Što vidite kad pogledate bicikl? Vidite lijepu konstrukciju s okvirom kao pouzdanim središnjim dijelom, dva kotača i mnoge druge komponente. Ne vidite sve složene filozofije i ideje iza koncepta. Svi sati koje ulažu predani ljudi, intenzivne rasprave, precizni crteži, odbačene misli i teški testovi na prototipima. Ne vidite zauzete ruke mehaničara, osoblja skladišta ili upravljanja kvalitetom. Sve što vidite je konačni proizvod, velika strast koja stoji iza MERIDA tima.
 


Ali ta strast odvaja MERIDU od svih ostalih bicikala. Otkako je osnivač tvrtke Ike Tseng 1972. otvorio svoj prvi proizvodni pogon, svaki MERIDA bicikl predstavljao je njegov duh i njegov kredibilitet "Krećite se sa strašću i hrabrošću!" Nastavljamo dalje – vođeni uvjerenjem da je svaki MERIDA -in model izniman. Na kraju dana ono što je stvoren u proizvodnom pogonu postane vaš bicikl! Zato iskusni Njemački inženjeri i dizajneri rade kao tim s vještim tajvanskim stručnjacima za proizvodnju – od prvih nacrta i tijekom svih sljedećih radnih faza. Nijedan CAD crtež ne ostaje neuređen; niti jedno pitanje o mogućim specifikacijama odgovarajućeg modela bicikla ostaje bez odgovora – ne treba zaboraviti: globalna zastupljenost u 69 zemalja čija 42 distributera s temeljnom pozornošću promatraju svoja domaća tržišta i trendove. Oni danas znaju što vi kao kupac MERIDA bicikla želite sutra. Od toga vam možemo ponuditi široku paletu izvrsnih bicikala koji s pravom i ponosom nose natpis i logotip MERIDA na okviru bicikla.
 


Nakon četvrt stoljeća, MERIDA stoji za bicikle koji su "Dizajnirani i projektirani u Njemačkoj, a proizvedeno na Tajvanu" čime je blisko povezano tehnološko znanje svjetske klase i vrhunska proizvodna kompetencija i predanost MERIDA osoblja.

VIŠE STRASTI. VIŠE BICIKLA.
 


MERIDA bicikli se još uvijek "ručno izrađuju" i taj proces započinje s mnogim pojedincima koji čine njihov visokostručni tim za istraživanje i razvoj. Od bicikala koje možemo gledati u profesionalnim pelotonima do ljubitelja Enduro i DH disciplina, pa sve do Ironman natjecatelja, njihov tim ne donosi samo iskustvo i znanje u svojim područjima ujutro, već i neospornu ljubav prema biciklizmu, a tu je i nezaustavljiva želja da se prave sve bolji bicikli. Njihov tim prati rođenje novog bicikla od konceptualnog početka, sve do razvojnih faza pa do proizvodnog procesa. No, razvoj tu ne staje, jer mala poboljšanja i nadogradnje se stalno gledaju i integriraju kad god je to moguće.
 


Testiranje, ponovno testiranje i ponovno testiranje ključni su za ovu igru, a ovaj tim čini sve što je u njihovoj moći kako bi svojim klijentima pružili što profinjeniji i najsigurniji proizvod.
 

 


Od danas, MERIDA proizvode možete pronaći u svim M-Bike Shop trgovinama, prva pošiljka je stigla u trgovine, a u narednom periodu očekujemo dolazak i ostalih modela. Trenutnu ponudu pogledajte OVDJE.

Ili jednostavno otiđite do obližnje M-Bike Shop trgovine i kroz razgovor sa stručnim osobljem saznajte sve o novom MERIDA ponudi.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More