Novo lice BikeMagazin portala

Ekipa okupljena oko portala BikeMagazin proteklih mjeseci je naporno radila i danas ponosno prezentiramo naš rad. U 2018 godinu ulazimo sa novim izgledom.

Od jutros BikeMagazin portal gledate u novom svijetlu, sa novim dizajnom, mobilno optimiziranim, više funkcionalnosti i posvećen promoviranju Vaših događaja. Pa krenimo redom.

Cijeli portal smo proširili u dužinu, te iz izbornika uklonili  sve one nepotrebne kategorije i ostavili samo one najneophodnije. I dalje smo kao od samog početka regionalni portal i naša misija je da donosimo vijesti iz država regije, tako da u izborniku možete pronaći kategoriju DRŽAVE u kojoj se nalaze najnovije vijesti iz odabranih država. Tu su dalje RECENZIJE kao neizostavni dio portala, REPORTAŽE, STRUČNE TEME, KALENDAR koji služi za Vašu promociju o čemu ćemo detaljnije malo kasnije, TRGOVINE I SERVISI je mjesto gdje ponosno predstavljamo naše partnere i naravno KONTAKT.

ŽELITE POMOVIRATI SVOJ DOGAĐAJ

Organizirate neki događaj i želite organizaciju marketiški podignuti na veći nivo kako bi što više biranih čitatelja portal BikeMagazin, odnosno biciklista saznalo za Vašu organizaciju i podržalo je. Držimo Vas pokrivenim.

Sve što je potrebno jeste da pod kategorijom KALENDAR kliknete na UNESI DOGAĐAJ, pratite jednostavne korake, popunite sva polja i čekate da Vas naša redakcija kontaktira.

Da bi ste kreirali događaj potrebene su nam neke informacije od Vas, koje popunjavate u za to predviđenim poljima. Ovo su obično informacije koje imate u Vašem Raspisu ili Propozicijama događaja, a sve u svrsi što boljeg i kvalitetnijeg informiranja javnosti o Vašoj organizaciji. No ukoliko i niste sigurni u neko od polja, ne brinite, nakon što unesete događaj, naši urednici će vas kontaktirati i sa Vama proći kroz organizaciju, te popuniti sve potrebne detalje. Također, tu je i mjesto za dodavanje PRIVITKA, odnosno mjesto gdje nam šaljete Vaše Propozicije koje će naši čitatelji moći skinuti na svoj računalo i pročitati. A lijepim dodatkom nalazimo i Google Kartu koja se unosom adrese točno pozicionira na lokaciju održavanja događaja, tako da je nemoguće da Vas učesnici ne pronađu.

Nakon potvrde i slanja događaja u Redakciju zaprimiti ćete mail o zaprimljenom i kreiranom događaju. Redakcija BikeMagazin će događaj pregledati, kontaktirati Vas u slučaju nekih nejasnoća te u konačnici potvrditi Vaš događaj koji će se potom naći u KALENDARU BikeMagazin, čime je započela Vaša promocija.
I to naravno POTPUNO BESPLATNO. Držimo Vas pokrivenim.

Kroz ostatak portala proći ćemo kronološki sa Vama, kako bi Vam što vjerodostojnije prezentirali sve informacije koje ovdje možete pronaći.

1. IZDVOJENE VIJESTI
U samom vrhu portala nalazi se rubrika Izdvojene Vijesti gdje možete naći najnovije i najaktuelnije teme iz svijeta biciklizma.

2. VIJESTI IZ DRŽAVE
Ispod rubrike izdvojene vijesti nalazite horizontalni banner što je još jedna lijepa inovacija BikeMagazin portala. Na tom baneru se očitavaju zadnje vijesti iz države u kojoj otvarate portal BikeMagazin. Znači, ukoliko ste iz Crne Gore i nalazite se na portalu, u spomenutom banneru naći ćete do šest zadnjih vijesti iz Crne Gore. Želite više informacija iz Vaše zemlje? Jednostavno otiđite do Izbornika i pod kategorijom Države odaberite Vašu.

3. ZADNJE VIJESTI
U rubrici Zadnje Vijesti nalazite do osam najnovijih članaka dodatih na BikeMagazin portal. Niste zadovoljni sa osam članaka, želite više? Dovoljno je samo da odete na Izbornik i kliknete na kategoriju VIJESTI i ulazite u beskonačan broj informacija koji putem biranih članaka nudi BikeMagazin.

4. FOTO I VIDEO
Nama možda i najzanimljivija rubrika u kojoj ćemo prezentirati svoje i video filmove, kao i sve ostale filmove iz svijeta biciklizma, a nađemo ih zanimljivim i  poželimo ih podjeliti sa Vama. Pod rubrikom FOTO naći ćete neke od naših fotografija koje smo napravili na vožnjama ili možda čak na Vašem događaju.

5. KALENDAR DOGAĐAJA
Mjesto u kojem smo zamislili da je najboljim da Vas informiramo o narednim događanjima u Vašoj blizini. Na naslovnici nalazite do pet događaja koji su poredani kronološki po vremenu održavanja. Nije Vam dovoljno? Zavirite u rubriku KALENDAR u Izborniku i pogledajte sve događaje koje imamo za Vas.

6. PRIJAVA NA NEWSLETTER

Samo dno portala smo ostavili za kratke informacije o portalu BikeMagazin. No ono što Vam preporučujemo jeste Prijava na Newsletter, kojom se prijavljujete za više informacija o događanjima iz biciklizma, kao i nekim iznenađenjima koje smo pripremili za Vas.

Desnu stranu portala smo ostavili za naše Partnere, te mali kalendar događanja, kao i mjesto gdje nas možete pronaći na Društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

U redu, to su neke kratke i osnovne informacije koje smo željeli da podjelimo sa Vama u cilju prezentiranja novog lica BikeMagazin portala. Na Vama je da krenete u daljnje istraživanje i provjerite što sve možete pronaći kod nas. Nešto Vam nije jasno, slobodno nam se obratite i pitajte, tu smo za Vas na info@bikemagain.info.

Čitamo se. 😉 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More