Officine Mattio potpisao ugovor o tehničkom partnerstvu sa UCI ženskim Continental timom „BePink“

Tvrtka „Officine Mattio“ potpisala je partnerski ugovor s UCI ženskim Continental timom „BePink“, po kojem će pružiti timu njihove vrhunske bicikle, model Lemma RT, za treninge i utrke.

Partnerstvo s timom predstavlja značajan korak u povijesti ove kompanije, koja prvi put podržava tim sa UCI ranga natjecanja. Tim iz Lombardije, rezultat strasti i stručnosti Waltera Zinija i Sigrid Corneo, te brenda osnovanog od strane Giovannija Monge Roffarello, dijele povijest poduzetničke odlučnosti i hrabrosti, kao i težnju prema estetici i vrhunskim performansama. Njihov zajednički cilj je rast i postizanje novih važnih dostignuća.

Danas je prva prilika za sportašice, koje će trenirati u Toskani, koristiti bicikle Officine Mattio za svoje grupne treninge. Prva utrka tima bit će „Women Cycling Pro Costa de Almeria“, na jugoistoku Španjolske, 28. siječnja.

Radujemo se što smo dio projekta BePink. Odmah smo se povezali s Walterom Zinijem, jer oboje želimo postići nešto veliko u svijetu ženskog biciklizma. Mi u Officine Mattio volimo izazove i radujemo se početku!“, rekao je Giovanni Monge Roffarello, izvršni direktor Officine Mattio.

Lemma RT: bicikl pružen timu

Bicikl tvrtke koji će tim koristiti bit će Lemma RT, ikonični model marke iz Cunea, opremljen vrhunskim komponentama. Izuzetno visokoperformansni bicikl s ekskluzivnim, glamuroznim stilom posvećenim ženskom timu. Sve sportašice bit će opremljene s dva identična bicikla, jednim za treninge i drugim za natjecanja.

Lemma RT ima okvir presvučen T1100 karbonskim vlaknima, čije ime “Lemma” potječe od Alpe koja se nalazi blizu tvorničkih prostora na kojoj je osnivač Giovanni Monge Roffarello testirao svoj prvi prototip. Bicikli tima bit će sastavljeni od vrhunskih komponenti: SRAM Red AXS 12v grupa s mjeračem snage; stalkom, upravljačem i kotačima iz Deda Elementi, Schwalbe Pro One tubeless gumama, Repente sjedalom, karbonskim pedala iz LOOK-a i držačem boce Officine Mattio.

Što se tiče estetike i grafike bicikala, savršenstvo oblika i čiste linije vidljive su u njihovoj neusporedivoj savršenosti u vječnoj eleganciji crne boje i snažnoj, oštrom naglasku koji dolazi od promjenjivog detalja na gornjoj cijevi, stvorenog kombinacijom potpisanih boja tima za ovu sezonu: magente i ljubičaste. Officine Mattio tako je potvrdio svoje partnerstvo s BePink i drugim tehničkim partnerom tima, digitalnom aplikacijom Imatra.

Radujemo se početku ove nove avanture s Officine Mattio“, rekao je menadžer tima BePink Walter Zini. “BePink također, kao i Officine Mattio, rezultat je želje stvaranja projekta koji može biti jak sudionik u našem divnom sportu, i vjerujemo da, zahvaljujući njihovoj podršci, možemo dalje napredovati. Uskoro ćemo ponovno natjecati i jedva čekamo ponovno staviti broj na leđa!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More