Peter Sagan se fokusira na klasike slijedeće sezone

Bivši svjetski prvak Peter Sagan izjavio je da se fokusira na klasike, prije nego što razmišlja o obnavljanju duginih boja u Yorkshireu na svjetskom prvenstvu 2019.

Slovak je također rekao kako se nada da će dodati još jedan trofej na utrci Paris-Roubaix ili Tour of Flanders.

 

Sagan, koji je proteklog vikenda predao majicu duginih boja španjolcu Alejandro Valverdeu, nakon tri godine u istoj izjavio je kako još ne razmatra njegove šanse za četvrtu pobjedu na Svjetskom prvenstvu.

 

Govoreći ekskluzivnoj publici u izložbenom salonu tvrtke Hansgrohe u središtu Londona u četvrtak navečer, Sagan je težio svojem potencijalu za 2019. godinu te dodao: "Još je daleko put do Yorkshirea.

 

"Polazeći od Australije I Tour Down Under, a potom klasici, zatim Tour de France. Nikad ne znaš što će se dogoditi u tekućoj sezoni."

 

"Klasici će mi biti važniji. Početkom sezone neću razmišljati o Svjetskom prvenstvu, nego se fokusirati na klasike. "

 

Nakon obilaska radijskih postaja i novina, Sagan je nazočio Q & A događaju u Hansgrohe trgovini, gdje je domaćin bio Matt Barbet.


Na pitanje o klasicima, Sagan je rekao: "Volio bih ponovo osvojiti možda Flanders ili Roubaix. Pokušat ću pobijediti Milan-San Remo.”


"Ovisi o tome kako se budem osjećao nakon Roubaixa možda sudjelujem I na Amstel [Gold Race] ili Liège [-Bastogne-Liège]. Nikada nisam napravio taj hardcore raspored." Dodao je.

 

Uoči Svjetskog prvenstva 2018. godine u Innsbrucku, u Austriji, Sagan i Bora-Hansgrohe produžili su partnerstvo do 2021. godine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More