Peugeot predstavio automobil s integriranim preklopivim e-biciklom

Peugeot je lansirao svoj prvi sklopivi e-bicikl sa SUV s integriranim riješenjem koji se promovira kao "rješenje zadnje milje". EF01 je sklopivi električni bicikl izrađen od aluminijskog okvira koji je dizajniran da se integrira u novi model 5008 SUV.

EF01 je električni bicikl koji teži 18,6 kg i opremljen je s 208Wh baterijom koja ima dovoljno naboja da vas preveze 18-25 milja. Bicikl ima maksimalnu brzinu od 12,5 km/h i integrira se u prtljažni prostor novog modela 5008 SUV koji ima ugrađen mobilni punjač.
 


Za marketinšku promociju novog modela, brand je uključio BMX vozača Kriss Kyle i napravio kampanju pod nazivom "City Slickers". Ova kampanja pokazuje kako Kyle uzima preklopivi e-bicikl iz prtljažnika 5008 SUV, skida ga s punjenja da bi ga vozio ulicama glavnog grada.

Kyle je komentirao: "EF01 je fantastičan bicikl za vožnju – zabavan je i praktičan. Sretan sam što sam dio ovog projekta i mislim da je sjajno što je Peugeot stvorio rješenje za posljednju milju, što znači da ljudi imaju mogućnost voziti svoj automobil i biciklirati sa svojim biciklom".

Električni bicikl eF01 može se napuniti na mobilnoj stanici u roku od 60 minuta i može se sklopiti i rasklopiti za manje od deset sekundi.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More