Pogačar i Polanc na spisku za “Criterium Du Dauphine”

Biti će ovo posljednji obračun u francuskim Alpama pred start "Tour de France" za mlade vozače.

UAE Emirates tim nada se kako će ovaj tjedan doraditi svoj formu i dovesti je do vrhunca pred "Criterium Du Dauphine",  WorldTour koji se u Francuskoj održava od 12. do 16. kolovoza/augusta. 
 


Ruta za 2020 godinu predviđen je da pogoduje brdašima na svih pet etapa dizajniranih u nedostatku timskog kronometra.  Tadej Pogačar vratit će se na tradicionalne etapne utrke u cilju za izgradnju pred nastup na Tour de France. S Tourom na horizontu, ekipa se nada kako će izgraditi formu i pripremiti se pred Grand Depart u Nici 29. kolovoza/augusta.

Spisak vozača za Criterium Du Dauphine:

Tadej Pogačar (Slo)
Jan Polanc (Slo)
– Davide Formolo (Ita)
– Vegard Stake Laengen (Nor)
– David De La Cruz (Spa)
– Sven Erik Bystrom (Nor)
– Alexander Kristoff ( Nor)

Pogačar: "Ulazim u Dauphine s nekim dobrim kilometrima u nogama nakon što sam prvi put bio na Strade Bianche i Milan – San Remo. Obje su utrke bile zaista jedinstvene i zadivljujuće iskustvo. I ja sam bio zadovoljan svojim nastupom na utrkama. Neke etape ovdje u Dauphineu bi mi moglo odgovarati, ali glavni cilj je izgradnja forme pred Tour de France. Forma je također trenutno jako dobra, pa ćemo i ovdje pokušati nešto napraviti".

Tim će voditi skupina od tri sportska direktora uključujući Allana Peipera (Aus), Andreja Hauptmana (Slo) i Johna Wakefielda (RSA).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More