Policija uhvatila sumnjivca koji je provalio u kuću Marka Cavendisha

Policija je uhvatila muškarca koji je osumnječen za pljačku nakon što je prošlog mjeseca provalio u dom sprinterske zvijezde Marka Cavendisha.

BBC je izvijestio da je Romario Henry (30) iz Lewishama u Londonu uhićen u subotu i da će se suočiti s dvije točke optužbe za pljačku na Magistratskom sudu u Colchesteru.
 


Dvojica 27-godišnjaka, jedan iz Kenta i jedan iz južnog Londona, također su uhićeni prošlog tjedna kao supočinitelji, izvijestio je BBC.

Cavendish je podijelio vijest o provali ranije ovog mjeseca na svojim društvenim mrežama, rekavši da je napadnut u svom domu i da su mu prijetili supruzi i djeci, dodajući da su oduzeti kovčeg i dva ručna sata velike sentimentalne vrijednosti.
 


"Siguran da ćete razumjeti, kako je ovaj incident ostavio našu obitelj izuzetno uznemirenom – ne samo mene i Petu, već i našu djecu, koja su se bojala za svoje živote i sada se borimo s posljedicama", rekao je Cavendish. "Nitko ne bi trebao doživjeti takvu vrstu nasilja i prijetnji upućenih nama, a kamoli da se ovo događa u obiteljskoj kući – mjestu gdje bi se svi trebali osjećati sigurno".

Do provale je došlo samo nekoliko dana nakon što je Cavendish doživio nesreću i pad pri velikoj brzini na utrci Six Days of Gent koja se održala krajem studenog/novembra.

Cavendish je također nedavno potpisao ugovor da ostaje s Belgijskim timom Quick-Step-Alpha Vinyl u 2022. sezoni. 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More