Posljednje dvije etape Maria prati loše vrijeme

Snijeg na Platku, temperatura ispod nule i jak vjetar zaustavili su Maria na 6. etapi projekta, a danas na 7.etapi jaka kiša i niske temperature spriječile su ga da u potpunosti odvozi planiranu etapu.

Trebao je Mario krenuti iz Zagreba, no nakon svih vremenskih neprilika pala je odluka da se usred kiše neće voziti kroz sam grad Zagreb zbog sigurnosti. Na biciklu je sjeo u Sesvetama, te krenuo putem Marije Bistrice. Nakon prvih 20-tak kilometara, shvatili smo da ni danas nećemo uspjeti odvoziti zacrtani plan, uz neumornu kišu pratila nas je i temperatura od samo 2 stupnja iznad nule. Mario je stisnuo zube te se je odvezao biciklom do Svetog Ivana Zeline gdje nam je Turistička zajednica priredila divan doček. Nakon ručka u Varaždinu, krenuli smo svejedno, bez bicikla naravno, do Najsjevernije točke Hrvatske, gdje nas je dočekao načelnik općine Sveti Martin na Muri.
 

 


Danas je novi dan, uz podršku Požeško-slavonske županije i Turističke zajednice Brodsko-posavske županije povezati ćemo Đurđevac, kroz Viroviticu, Park prirode Papuk, Daruvar i Požegu sa Slavonskim Brodom.

Mario Zubčić : Trenutno samo želim da jedan dan prođe bez kiše, ne mora ni sunca biti ali samo neka ne pada. Osjećam se dobro i zbilja želim odvoziti zadnje dvije etape onako kako smo planirali.
 


"Jučerašnja 6. etapa koja je trebala startati sa Platka, zbog izrazito lošeg vremena na žalost nije održana. Jako mi je žao što mi vrijeme ne dozvoljava odraditi to na način na koji je bilo planirano. Trenutno se nalazimo u Zagrebu i ujutro krećemo prema Mariji Bistrici-sv. Ivanu Zelini-Koprivnici-sv. Martinu. Bez peraja i maske ne idemo više nikuda", dodao je Mario.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More