Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu u nedelju na Andrevlju

Organizatori ističu da je trka koja će se održati u nedelju na fruškogorskoj ljepotici, najvažnija za sve bicikliste i predstavlja krunu sezone.

 

MTB trka u okviru Prvenstva Srbije biti će održana u nedelju, 24. jula/srpnja na Andrvlju. Vozi se u 15 kategorija, a početak prvog nadmetanja je u 11.00h. Start trka u svim kategorijama je ispred hotela “Ceptor”.
 


Fruška gora je poznata po jednoj od najljepših staza za planinske bicikliste, kružna je i duga četiri kilometra, sa sjajnim usponom i prelijepim spustom kroz šumu, koji nije previše zahtjevan, ali je vrlo atraktivan. Ove godine organizatori su ispred hotela napravili zakozvanu “zmiju” kako bi biciklisti duže bili u vidokrugu publike.

"Ove godine imamo rekordan broj prijava, čak 212 klubova iz Srbije potvrdilo je učešće na trci u nedelju, dolaze oni najbolji tako da je konkurencija zaista jaka", rekao je Nemanja Vajs, ispred organizatora takmičenja.

Organizatori trke su Biciklistički klub “Novi Sad”, Vojvođanska asocijacija biciklističkih klubova i Biciklistički savez Srbije.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More