Rhodes Grand Prix – Pobjeda Dušana Rajovića

Foto: Adria Mobil Team
Foto: Adria Mobil Team

Adria Mobil tim je fantastično započeo sezonu! Junak priče je Dušan Rajović koji je na grčkom otoku Rodosu osvojio "Grand Prix International Rhodes" utrku koja se vozila u dužini od 186,3 kilometra. Bio je najbrži u sprintu i izvojevao je svoju prvu pobjedu u sezoni.

Bio je to poseban dan za kapetana tima Radoslava Roginu, jer je na taj dan slavio svoj 40. rođendan! Želio je dobar rezultat za svoj poseban dan, zbog čega je otišao u bijeg, te je zajedno s još tri vozača bio na rubu uspjeha. Ali nažalost za njega bijeg je završio u posljednjim kilometrima.
 


Ali to nije pokvarilo raspoloženje u timu, zapravo ishod utrke je bio divan! Dušan Rajović je završio ono što je Radoslav počeo i osvojio utrku sa sprintom u finišu. Dušan je nakon utrke izjavio: „Utrka je bila duga i jako živahna. U srijedu smo otišli pregledati stazu i znali smo gdje su najopasniji dijelovi. Danas smo utrku držali pod kontrolom. Bijeg se dogodio na pola puta, a naš Radoslav je također bio u toj skupini. Radili smo u pozadini i pokrivali sve napade. Činilo se da će radoslav uspjeti sve do cilja, ali na kraju je grupa uhvaćena u posljednja dva kilometra. Momci su za mene napravili odličan posao i pripremili mi savršenu poziciju, pa sam uspio osvojiti prvu pobjedu u ovoj sezoni. Tim radi kao jedan i vrlo je motiviran, zbog čega se već veselimo sljedećim utrkama".

 

Press: Adria Mobil Tim 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More