Selle Repente predstavlja Magnet, ultra lagano TT/Triatlonsko sjedalo

Magnet je ultralagani ultimativni model sjedala, specifičan za TT/Triathlon vrstu biciklizma.

Repente je kako ističe težinu ovog sjedala uspio smanjiti na nevjerojatnih 135 grama – stvorivši cijelu strukturu sjedala obradom putem posebnog "autoclave" postupka. Ovaj postupak osigurava kompaktniju i ujednačeniju teksturu karbonskih vlakana, ujedno i poboljšavajući mehanička svojstva materijala poput nijednog drugog postupka obrade.
 


Repente je, kako za railove, tako i za oblogu sjedala na svom modelu Magnet, odabrao jednosmjerna karbonska vlakna visokog modula.
 


Magnet je oblikovan da bude anatomski i ergonomski, kao i da se prilagođava ženskom obliku tijela. Široki središnji anatomski kanal jamči udobnost sjedenja, posebno u najaerodinamičnijem položaju kada širina vrha sjedala biciklisti pruža potrebnu potporu.
 


Magnet je na temelju provedenih ispitivanja posebno oblikovan kako bi se osigurala optimalna raspodjela težine na površini sjedala, te pomogla cirkulacija krvi u točkama pritiska i izbjegao neugodni osjećaj utrnuća.

Obloga sjedala je izrađena od EVA materijala visokih performansi srednje gustoće.
 

 


PU-pokrovni materijal spojen je s posebnim slojem koji omogućuje bolji grip na sjedalu, što opet u konačnici pomaže biciklisti da održi idealan sjedeći položaj (imate osjećaj kao da vas magnet drži tamo …) čak i u uvjetima najvećeg napora, a istovremeno omogućava slobodu kretanja. Bočne površine koje su u kontaktu s bedrima su savršeno glatke.

Repente se posebno fokusirao na dizajn sjedala – uz svoj korporativni slogan "Biciklizam je umjetnost". Donji dio obloge sjedala ukrašen je reprodukcijom siluete biciklista u aerodinamičnom položaju.


  


Magnet se trenutno službeno isporučuje Španjolskom profesionalnom timu Caja Rural – Rga i ženskim elitnim timovima Wnt Rotor i BePink.

Dimenzije: 240 mm x 140 mm
Težina: 135 g.
Predložena cijena: 249 eura

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More