Slatki popusti za Valentinovo u Proteini.si

Kroz deset godina Proteini.si postao je prepoznatlji, pouzdan i vrijedan partner svima koji traže kvalitetnu sportsku prehranu i prehrambene dodatke po povoljnim cijenama.

Brand Proteini.si ne predstavlja samo prodaju proizvoda sportske prehrane i dodataka, već se želi uspostaviti kao ambasador zdravog i aktivnog načina života. Proteini.si igra značajnu ulogu u oblikovanju trendova koji donose sportsku prehranu široj publici koja se bavi rekreativnim sportovima. Cilj je da se razlikuju od drugih trgovina koje prodaju dodatke za sportsku prehranu nudeći najveći izbor vrhunskih proizvoda, što čini Porteini.si brandom po kojem se njihovi klijenti mogu identificirati i gledati kao kao sinonim za zdrav, aktivan i zadovoljavajući način života.

A sada, Proteini.si za Vas je otkrilo svoje slatke popuste za Valentinovo! Izaberite nešto lijepo za svoju bolju polovicu, a tu je sigurno i nešto što možete priuštiti i samome sebi jer Proteini.si su upravo snizili cijene do 40%!

Više o akciji pronađite na službenoj stranici PROTEINI.SI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More