Specialized potvrdio nove S-Works 7 cipele i kacigu Evade

Prije nekoliko tjedana izvjestili smo kako je na Specialized sponzoriranim sportašima i timovima, uključujući i Petera Sagana uočene nove S-Works cipele i nova S-Works Evade kaciga.

Ispočetka su to bile samo glasine, no ovih dana Specialized je potvrdio na svojoj web stranici da će uskoro prezentirati svoje nove S-Works 7 cipele i novu S-Works Evade kacigu.

Vijest je objavljena na njihovoj službenoj stranici i popraćena je porukom: "Što možemo reći? Bili smo jako zauzeti. Iako vam ne želimo puno toga otkriti, želimo da budete prvi koji će znati kada predstavimo ova dva revolucionarna komada".
 


Nema potvrde službenog datuma prezentacije, ali ćemo vas informirati čim budemo imali više saznanja.

U međuvremenu smo vidjeli više primjeraka novih proizvoda na utrci Tour Down Under u različitim bojama, kao i sa mješavinom žute i narančaste boje.

Najprije smo uočili nove modele na nogama Peter Sagana na slikama koje je objavio na svom Instagram računu, kao i u video snimku kada je vozio za Arnold Schwarzenegger. Od tada smo uočili više Specialized sponzoriranih vozača kako nose nešto što bi mogle biti nove cipele i kaciga od Specialized.

 

Jednako zanimljiva je činjenica je da i vozači momčadi Bora-Hansgrohe izgledaju kao da nose novu kacigu S-Works Evade. Opet, vrlo je teško reći.

Trenutno ovo su špekulacije, no mi ćemo vas informirati kako Specialized bude u javnost puštao novije informacije..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More