Erićeva rame uz rame sa Seniorima

Kao što smo ranije pisali (LINK), proteklog vikenda održan je prvi "Memorijal Dejana Marića" u znak sećanja na tragično nastradalog vozača Metalca

iz Kraljeva i reprezentacije Srbije okupio je najbolje vozače iz Srbije, ali i goste iz Istre. U centru Kraljeva, na kružnoj stazi ukupne dužine 30 kilometara, vozili su momci u svim kategorijama.

Jelena Erić (Metalac) na trci bila je ubedljivo bez konkurencije što su brojni gledaoci gromoglasno i pozdravili. Najbolja drumska takmicarka Jelenu Erić “nije mogla da bira”, te se ravnopravno se borila sa muškarcima u Seniorskoj kategoriji.

Pobedila je, a imala je i taktiku:
Trka je dobro organizovana, pogotovu što je bio kriterijum, za nas da se trkamo jer je kratak krug. Bilo je lepo da vozimo u Dekijevu čast i svi su ispoštovali. Rajović je pobedio što je bio cilj. Za Dekija. Od starta je napao, ja sam malo kasnije pomogla koliko sam mogla i to pozadi. Plan je bio da se niko ne preseli odnosno da što manje vozača ide napred. Dule je na kraju napao i odvojio se”.

Lično, bilo mi je baš zanimljivo da se trkam se sa muškarcima. Istovremeno, odradila sam dobar trening pred Kinu i trku koja me očekuje 20. Oktobra, a na kojoj je staza vrlo slična ovoj u Kraljevu”, do tančina će Erićeva.

Izvor: BSS.rs

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More