Spojite komfort i avanturu sa novim EVOC Explorer Pro ruksakom

Pripremite se da otkrijete nešto novo, nešto sa čim ćete putovati na udaljene lokacije u komfortnoj zoni – nešto što slijedi ultimativnu višednevnu biciklističku avanturu koja će vas maksimalno izazvati. Bez obzira dali su u pitanju staze koje oduzimaju dah ili natjecanje na planinama, ono što trebate je pouzdani kompanjon na kojeg se možete osloniti i koji će vam ukloniti teret sa vaših leđa.

EVOC  je predstavio novog člana obitelji za 2018. sezonu – Explorer Pro, koji dolazi sa dvije zapremine (26L i 30L). Ruksak nudi zaštitu u izazovnim situacijama, a opet se sojećate kao da ge ne nosite, čineći tako svaku brdsku avanturu nezaboravnim iskustvom.
 


Savršena raspodjela opterećenja i fleksibilnost tijela ključni su za laganu akciju na višednevnim turama s puno opreme. Redizajnirani AIRFLOW CONTACT SYSTEM koji dolazi posebno za EXPLORER PRO omogućuje vam upravo to. Cilj je bio spriječiti pritisak na određenim mjestima čak i kada opterećenje ruksaka premašuje preporučenu maksimalnu masu do 10 posto tjelesne težine, kao i održavanje kontaktnih točaka između tijela i ruksaka suhim i udobnim. Poseban 3D AIRMESH materijal upija vlagu, brzo se suši i osigurava vrhunsku ventilaciju i protok zraka. Osim toga, ekstremno mekano oblaganje EVA jastučićima i integrirani ventilacijski kanali korišteni su u stražnjem dijelu ruksaka, kao i trake za ramena i na kukovima.
 


U ergonomskom sustavu nosača i patentiranom BRACE-LINK sustavu dodna je i nova markantna značajka s trakama koje se automatski prilagođavaju širini ramena nositelja, mekano podstavljeni, ekstremno široki krakovi s integriranim velikim džepovima na kukovima sa džepovima koji se protežu od glavnog tijela ruksaka. Bionska veza ne samo da čini briljantnu opterećenost i raspodjelu težine prema bokovima nego također stvara tzv. BODY HUGGING efekt. Ruksak praktički postaje jedno s vašim tijelom i ostaje u tom položaju čak i na spustu! Zahvaljujući AIROFLEX materijalu koji se može disati u elastičnom pojasu, vozači uživaju neograničenu slobodu kretanja i izvanrednu udobnost nošenja.

Organizacija je bitna stavka
 


Kada je u pitanju organizacija u odjeljaka u ruksaku, EXPLORER PRO je pravo remek-djelo koje vam pomaže da ne zaboravite i ostavite doma bilo kakve potrepštine, čak i kod pakiranja. Da biste omogućili jednostavan pristup i pregled, u potpunosti možete otvoriti glavni pretinac. Također možete podesiti zapreminu ruksaka pomoću integrirane značajke omotavanja na njegovom dnu, ili ga ostaviti kako biste odvojili prljavo rublje ili odjeću za kišu na primjer, kojim možete lako pristupiti pomoću zatvarača u podnožju ruksaka. Ruksak se također isporučuje s uklonjivom tzv. WASH POUCH torbicom na glavnom odjeljku koja sadrži potrepštine za osobnu higijenu.

S velikim brojem džepova, prednji pretinac s brzim pristupom je poput integrirane male radionice u pokretu. Također možete pohraniti EVOC TOOL POUCH torbicu sa alatom, kao i različite karte u ovom pretincu. Uživajte u ultimativnoj avanturi bez potrebe za stalnim skidanjem ruksaka, zahvaljujući integriranim, pristupačnim i lako dostupnim džepovima na kukovima s dodatnim prostorom za spremanje energetskih pločica, akcionih kamera, telefona, pa čak i PRVU POMOĆ.
 


Odvojeni pretinac za hidratacijski mjehur do 3 litre, zajedno s vodom u boci na biciklu, osigurava optimalnu opskrbu tekućinom. Cijev za piće na remenu olakšava unos vode u organizam čak i za vrijeme maksimalne akcije. Ruksak također uključuje sportski fleksibilni vanjski pretinac, unutrašnji džep za sunčane naočale, nosilicu kacige i integrirani kišni prekrivač s 5,000 mm prozračnosti – i džepovi na kukovima su zaštićeni. I budući da svaka avantura već počinje u vašoj glavi, na EVOC ruksaku je tiskan detaljni popis za višednevni izlet.

Razvijen za izdržavanje vanjskih utjecaja
 


Gornji materijal EXPLORER PRO ruksaka izrađen je od materijala otpornih na habanje i izdržljivog 420D najlona, dok je donji dio izrađen od najlona 600D, koji može izdržati čak i oštre stijene. S unutarnje strane sve sekcije su obložene PU-materijalom, pružajući im impresivnu otpornost na vodu od 1.500 mm. Kako bi se osiguralo savršeno povezivanje visine tijela, težine, duljine torza i volumena ruksaka, EXPLORER PRO je dostupan u dvije izvedbe: novi 26 l kapacitetni ruksak sa stražnjom dužinom od 48 cm odgovara veličini S (poput EVOC PROTECTOR BACKPACK ), a višeslojna verzija od 30 l s dužinom od 52 cm odgovara veličini M/L. Za svaku vrstu ruksaka dostupne su tri različite varijacije boja.

Press: EVOC
Foto: 

©EVOC/Markus Gerber / © EVOC/Manfres Stromberg

Images may only be used in the thematic context of EVOC products. 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More