Vozači i timovi otkrivaju nove boje za 2018 sezonu

Dok polako ulazimo u novu 2018. sezonu, vozači i timovi na društvenim mrežama polako otkrivaju nove boje timskih dresova.

Istina, neki vozači su i ranije bili u mogućnosti da otkriju svoje nove boje na društvenim mrežama, kao i prezentacijama tima, no većina ih je morala pričekati do 1. siječnja kako bi ispoštovali svoje prethodne ugovore koji su završili sa 31. prosinca.
 


Fabio Aru sportski se zahvalio ekipi Astane za šest godina prevedenih zajedno, ali je ubrzo pokazao svoje nove boje tima UAE Emirates. Aru je trenutačni talijanski državni prvak, a mnogi su ostali razočarani sa dresom jer je jako sličan timskim bojama sa samo crvenim, bijelim i zelenim bojama Italije na struku.

Za UAE Emirates tim također su potpisali Dan Martin i Alexander Kristoff, a tim ih je ubrzo pokazao u novim timskim bojama. Kristoff ima poseban dres Europskog prvaka s logom UAE Team Emirates na prsima.

Za Katusha-Alpecin potpisalo je sedam novih vozača za 2018. godinu, uključujući Marcel Kittel, britanca Alex Dowsett i australca Nathan Haas.

Za Team Sky potpisao je cijeli niz talentiranih mladih vozača za 2018. i pokazali su novi bijeli i plavi dres britanskog tima. Egan Bernal, Chris Lawless, Kristoffer Halvorsen, Pavel Sivakov i Leonardo Basso pokazali su svoje nove boje, kao i drugi vozači koji su potpisali David de la Cruz, Dylana van Baarlea i Jonathan Castroviejo.

Za Trek-Segafredo potpisalo je sedam novih vozača za 2018. a tim je obnovio svoj dizajn s novim zaštitnim sponzorom Santini. Toms Skujiņš bio je jedan od prvih vozača koji je prezentirao svoj novi Trek-Segafredo dres, nakon što je prešao iz Cannondale-Drapac.

Elia Viviani napustila je Team Sky i potpisala za Quick-Step Floors, zamijenivši crnu boju za plavu. Očekuje se da će uskoro i drugi vozači otkriti svoje nove boje i nove bicikle na društvenim medijima kako budu išli na svoje prve trening vožnje u 2018. godini.

Matej Mohorić (Slovenija) je prezentirao svoj novi Bahrain Merida dres u kojem će nastupati u 2018. sezoni. Puno sreće Mateju od BikeMagazin ekipe, pratimo se.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More