7 stvari koje bi trebali probati u 2017

Čestitamo, preživjeli ste još jednu hladnu zimu. Vrijeme je da odlučite što učiniti s ostatkom tekuće godine. Ovih 7 stvari bi mogli učiniti da ova godina bude najbolja do sada u vidu bicikliranja.

1. kružite, kružite i kružite                                                 
 

Ako ste u mogućnosti posjetite velodrom. Vožnja u krug je zabavna. To je sasvim novo iskustvo vožnje po kružnoj stazi sa drvenom podlogom, te velikim nagibima, i kutovima gdje možete testirati svoje vještine.

2. Probajte Enduro                                  

Ako već niste osjetili čari Endura vrijeme je da to učinite. Veliki hodovi vilica koji doslovno jedu neravnine i prepreke s tolikom lakoćom,  drugačija geometrija bicikla. Sve su to razlozi da krenete u ovu uzbudljivu pustolovinu.

3. Napravite vlastiti film                     

Svi ljubimci dvotočkaša imaju najdraže lokacije na kojima unaprijeđuju svoje vještine. Uz malo mašte, sunca, lijepog vremena napravite vlastiti videosnimak, film u kojem se baš vi pojavljujete u glavnoj ulozi. Vjerujte nam, biti će vam drago. Biti će to lijepe uspomene za poslije.

4. Povratak u šumu                                           

Biciklisti se druže, provode vrijeme skupa u vožnjama. No nerijetko svoje napore ulažu u izgradnju vlastitih bike parkova, nekih dionica u omiljenoj šumi koju posjećuju. Učinit ćete nešto korisno, a i zajednica će vam biti zahvalna.

5. Posjetite dane otvorenih vrata biciklističkih trgovina   

Većina ozbiljnih bike shopova imaju dane koja su namjenjena za iskustvo upoznavanja brandova koje prodaju. Ti dani su predviđeni između ostalog i za testiranje najboljih modela koje baš i nemate priliku svakodnevno isprobati, testirati na recimo sat-dva. To je odlična prilika, koju preporučujemo.

6. Popraviti, i počistiti                           

Zajednički odlazak na stazu bez bicikla, i sa malo drugačijim alatima u cilju popravke i čišćenja omiljene destinacije u vašoj blizini zvuči sjajno.

7. Započnite s gledanjem filmova                                             

Primjetna je ekspanzija biciklističkih filmova, kako dokumentarnih, tako i igranih koje ne smijete propustiti. Organizirajte biciklistička druženja tjedno gdje ćete ih zajedno gledati. Naravno kasnije i prokomentirati.     

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More