Shimano nadogradio komponente na ulaznim razinama

ALIVIO, ACERA i ALTUS, Shimanove komponente za brdski biciklizam, nadograđene su sa bitnim značajkama za vožnju MTB-a, usvajajući dizajn koji je inspiriran utrkama i više korisnički-prihvatljivim značajkama.

Redizajnirana ACERA – FC-MT300-3 – i ALTUS – FC-MT210-3/2 – pogonski setovi dolaze anodiziranog crnog izgleda i koriste zamenljive lančanike što je svakako pogodnije za korisnike.
 


Zajedno sa zadnjim menjačima i kasetama, pogoni su opremljeni sa MEGA9 LITE prijenosnikom, što omogućuje glatku izmjenu brzina preko 3×9 – 44-32-22T i 40-30-22T – i 2×9 – 36-22T – opcija.

U međuvremenu, kada gledamo komponente kotača, one se nadograđuju najnovijim Boost (proširenim) nabama što donosi kruće kotače i veću kompatibilnost s okvirima na ulaznoj razini brdskog biciklizma sa širinom prednjih 110mm i stražnjih 148mm O.L.D. naba – ALIVIO: HB-MT400-B i FH-MT400-B i ACERA: HB-MT200 / FH-MT200-B.
 


ALIVIO-ove lagane natjecateljski inspirirane kočnice – BL-MT400 – prate dizajn koji se kaskadno spušta od XTR do XT, SLX i DEORE, s 2-prsta položajem koji omogućuje veću kontrolu nad upravljačem.

Verzija ACERA s 3-prsta položajem – BL-MT200/1 – također je dostupna u dvije opcije: čelik ili aluminij. Polugice su dizajnirane za male ruke s dosegom od 75 mm od upravljača i prilagodljivom dosegom od 25 mm, što omogućuje i veću prilagodljivost voznih postavki.

Na kraju, za 2×9 sustave, redizajniran je prednji mjenjača ALIVIO – FD-M4020 koji sada omogućuje širi razmak guma i pruža visoku razinu prednjih izmjena brzina s bočnim zakretanjem i visoku učinkovitost u bilo kojoj od četiri ugradbene pozicije.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More