Ag2r na zimskim pripremama uoči nove sezone

Vozači Ag2r La Mondialea uživaju u zimskim sportovima u francuskim Alpama, gdje se održava kamp u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.

U suradnji s Oisans turističkom agencijom, putovanje na Alpe d'Huez i Vaujany lagano postaje tradicija za francusku momčad. Iako će prvi pravi treninzi započeti na jugu Španjolske narednog mjeseca, prvi kamp je lagani uvod u pripreme i planove za sljedeću godinu.

U utorak i srijedu vozači su žičarom prevezeni na 2050m visok prijevoj L'Alpette i uživali u cross-county skijanju. Glavna zvijezda na stazi bio je lider momčadi Romain Bardet, inače veliki fan biatlona, a uz njega je bio i Alexis Vuillermoz.

Novo pojačanje, Larry Warbasse, u utorak je doživio nezgodan pad prilikom kojeg je glavom udario o tlo i zaradio modricu te nekoliko šavova. Zbog toga se u srijedu umjesto skijanja, odlučio za sigurniju varijantu – planinarenje.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More