Tara Gins izgubila je posao sportske direktorice zbog “neprimjerenih fotografija”

Tara Gins u svojoj kratkoj biciklističkoj karijeri nije postigla puno zvučnih rezultata. Puno više pozornosti skrenula je na sebe u ulozi sportske direktorice.

Ove godine je trebala potpisati ugovor s jednim od muških timova, ali na kraju je izgubila ponudu za posao zbog "neprimjerenih fotografija" koje je snimila u prošlosti.
 

Tara Gins imala je status profesionalne biciklistice samo tri godine, a nakon završetka 2018. sezone upustila se u direktorske vode. Postala je direktorica ženskog tima S-Bikes Agu, a također je osvojila mjesto direktorice na ženskoj utrci Driedaagse Brugge – De Panne.
 


Zbog njezinog izvanrednog rada tijekom posljednjih godina, ponuđena joj je sjajna prilika u novoj sezoni. Neimenovani muški tim ponudio joj je mjesto sportskog direktora, što je Ginsos rado prihvatila. Ali tada su počeli problemi.

Gins se usmeno dogovorila s timom, ali je ponuda kasnije povučena. Razlog tome je, međutim, za mnoge ljubitelje biciklizma potpuno bizaran. Gins je prije nekoliko godina sudjelovala u fotografiranju, gdje je pozirala u gornjem dijelu biciklističkog dresa, dok je na donjem dijelu tijel aimala samo gaćice.

"Imala sam usmeni dogovor s timom. Zaista sam se radovala novom poslu. Volim to raditi. Htjela sam biti u pratećem vozilu i učiti”, otkrila je Gins obožavateljima na svom Instagram profilu.

Sad netko očito ima problema s mojim fotografijama. Ne smeta mi što je dogovor prekinut. To je mnogo bolje. Ne želim raditi s ljudima koji ne vide moje sposobnosti i samo hodaju u krdu. U biciklizmu je još uvijek previše ograničenog razmišljanja. Šteta.", dodala je.

Tara Gins ne žali što se fotografirala, jer je fotografiju ponovo podjelila na društvenim mrežama nakon što je objavljena vijest o raskidu ugovora. Nije joj strašno poziranje pred kamerama, na fotografijama često pokaže ponešto kože, što je očito zasmetalo potencijalnom poslodavcu.

Kontroverzne fotografije koje su Ginsovu koštale novog posla:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Gins ?? (@taragins)

Belgijka je potom priznala i podijelila svoje pustolovine koje je proživjela tijekom svoje biciklističke karijere. Otkrila je da je često bila meta muških pogleda, a neki su članovi tima čak pretjerali u svojim postupcima.

"Tijekom godina utrkivanja doživjela sam puno neugodnih trenutaka od vođa timova i drugog osoblja. Doslovno sam bila napadnuta. Mehaničar mi je došao pod tuš nakon jednog treninga. Članovi osoblja poljubili su me protiv moje volje. Morala sam odgurnuti te ljude. Dobivala sam i neprimjerene komentare od strane sportskih direktora”.

"Borila sam se s puno stvari i pokušavala ih riješiti na svoj način. Zbog toga sam utoliko razočarana što sam uskraćena za prilike zbog – ispričavam se zbog izraza – budala s dvostrukim standardima. Prestala sam se utrkivati ​​i željela sam nastaviti svojim putem. Nažalost, u ovom svijetu samo kaomuškarac možete si priuštiti malo više", dodala je.
 


"Vruće" fotografije u prošlosti su objavljivali i mnogi muški biciklisti. Vjerojatno najpoznatija je golišava fotografija Maria Cipollinija koju su nekoliko godina kasnije rekreirali Chris Froome i Alejandro Valverde. Nepotrebno je reći da niti jedan od tih biciklista nije dobio drugačiji tretman zbog fotografija.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More