Prve fotografije novog SRAM motora

Početkom godine bilo je mnogo glasina SRAM-ovoj namjeri da predstavi novi motor, a pritom su poručili kako to i nije prvi motor koji je ovaj brend razvio.

Na prvom EWS-E događaju mogli smo vidjeti slike novog prototipa.
 


Ono što je bila napoznanica jeste s kojom markom bicikala SRAM će surađivati u razvoju svog novog motora, i svakako ne znamo je li ovaj brend uz njih od samog početka, radi se o Nukeproof biciklu koji će biti prvi opremljen s SRAM motorom.

 


Biciklist Kelan Grant postavio je video na svoj YouTube kanal u kojem se može vidjeti s nečim što izgleda kao novi Nukeproof Megawatt i vozi vrlo drugačiji motor od Shimano enduro modela koji je koristio. Motor se još uvijek pojavljuje bez ikakve SRAM oznake, ali izvori na Enduro World Series-E testu koji se održavao u Tweed Valleyu u Škotskoj potvrđuju da je biciklist redovito ulazio i izlazio iz SRAM šatora.
 


Ne znamo je li SRAM-ov motor još u razvoju ili je već u završnoj fazi, ali pretpostavljamo da ćemo uskoro imati više informacija, ili barem da ćemo ga moći vidjeti na više službenih timskih bicikala, u nadolazećim EWS-E testovima.
 


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More