Automobil udario pro vozača na treningu

Tomasz Marczynski teško je ozljeđen tijekom jučerašnjeg treninga u Andaluziji. Poljak je zadobio ozljede kičme i nekoliko šavova na nosu, a njegov tim Lotto Soudal objavio je kako nije zadobio nikakve frakture.

„Tomasza Marczynskog je na jučerašnjem treningu udario automobil,“ priopćio je Lotto Soudal na društvenim mrežama. „Pretrpio je ozljede kičme i nekoliko posjekotina na licu budući da je glavom udario od automobil. Nos mu je zašiven, a na sreću nije zadobio nikakve frakture. Tomasz se trenutno nalazi kući i svi mu želimo brz oporavak!“

Nesreća se dogodila nedaleko od trening kampa u Granadi, gdje se Poljak spremao za Ruta del Sol koja se vozi narednog tjedna. Marczynski, koji je sezonu otvorio na Challenge Mallorca, propustit će utrku i vjerojatno ostatak uvodnog dijela sezone.

33-godišnjak je prošle godine odvezao najbolju sezonu u karijeri, a najveći uspjeh su zasigurno dvije etapne pobjede na La Vuelti. Nakon španjolskog Grand Toura potpisao je trogodišnje produženje ugovora s Lottom.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More