Bike & Beer Festival 2019 – obavijest o izmjenama događaja

Zbog loših vremenskih uvjeta najavljenih za ovaj vikend, organizatori događaja Bike & Beer Festivala bili su prisiljeni da promjene planirani raspored događanja u svom događaju.

"Vrijeme nam nije pogodovalo posljednjih 14 dana kada su se održavale posljednje pripreme za festival, jer je kiša preplavila središnje mjesto gdje se fetival trebao održavati, kao i sami šator. U isto vrijeme, vjetar nam je nanio veliku štetu na biciklističkim stazama, koje smo već ranije bili uredili s mnogo uloženog rada", izjavili su organizatori.
 


Organizatori su odlučili da će, unatoč neugodnostima, program biti izveden u formatu koji će i dalje zadovoljiti sve posjetitelje festivala.

"Zbog nevremena moramo otkazati događaj u petak, a u subotu i nedjelju pozivamo sve zainteresirane u šume iznad Ilirske Bistrice", dodali su organizatori.

Subotom će biti organiziran shuttle prijevoz od 10:00h do 17:00h, a Specialized bicikli bit će dostupni za testiranje, te ćemo organizirat i kraće vođene ture na Enduro stazi. Subota noć se događa. Ali za pivo, bez brige, za njega će se pobrinuti!

U nedjelju će se, prema izvornom programu, održati Slo Enduro For Fun događaj. Ostale nedjeljne aktivnosti su otkazane.

Prijave za subotnji bike shuttle će se prikupljati na lokaciji Črne njive iznad Ilirske Bistrice.

Svim onima koji su već ranije kupili festivalsku ulaznicu, novac će biti vraćen.

Ispričavamo se zbog neugodnosti, te se nadamo unatoč smanjenom programu, da ćemo vas vidjeti na Bike & Beer Festivalu.

Foto: BFF

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More