Canyon nudi sve bicikle s 0% učešća i besplatnom dostavom

Canyon, proizvođač bicikla ok kojih neki dolaze sa doista lijepim dizajom i po povoljnim cijenama, objavio je da je od sada cijeli njihov asortiman dostupan na kupovinu s 0 posto učešća i besplatnom dostavom.

Canyon-ova nova shema nudi se u partnerstvu s financijskom tvrtkom Splitit, a djeluje malo drugačije od konvencionalnog ugovora o kupovini.

Prema shemi, Splitit autorizira punu cijenu bicikla prema odabranoj platnoj kartici, a dostupna je i kupovina u ratama. Kupci mogu odlučiti da rasporede trošak između dva i šest jednakih mjesečnih plaćanja.

Kamata se ne naplaćuje i nema ograničenja u cijeni, tako da možete koristiti Splitit za kupnju bilo kojeg Canyon-ovog bicikla.

Međutim, prema Canyonu, nećete moći premašiti sredstva dostupna na vašoj platnoj kartici, što znači da nije baš jednostavno kupiti bicikl koji je izvan vaše platežne moći.

Ako plaćate kreditnom karticom, na ovaj način moći ćete kupiti bilo koji bicikl koji je u cjenovnom rangu ograničenja vaše kreditne sposobnosti. Ukoliko kupujete s debitnom karticom na računu bi trebala biti dostupna cjelokupna sredstva, što bi se moglo učiniti manje privlačnom opcijom.
 


Splitit je dostupan kao opcija odmah, a svi bicikli koji su kupljeni u vremenu od danas do 30. travnja/aprila također će dobiti besplatnu dostavu (Canyon to obično naplaćuje).

Kupujete li bicikl u ovim čudnim i zabrinjavajućim vremenima? Javite nam koliko vas privlači ova ponuda u komentarima.

Izvor: BikeRadar

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More