Ciklo Centar otvorio vrata najveće biciklističke trgovine u BiH

Ciklo Centar je otvorio vrata najveće poslovnice bicikla i opreme u Bosni i Hercegovini, te ih od danas možete posjetiti na lokaciji Kolodvorska 12; Sarajevo.

Diljem zemlje, mnoge trgovine se zatvaraju jer potrošači sve više kupuju bicikle i opremu na internetu. No, neke trgovine pronalaze nove načine da prežive – čak i napreduju – u ovom digitalnom dobu. jedna od njih je zasigurno i Ciklo Centar.
 


Ciklo Centar d.o.o. je od svog nastanka 2002. godine, kada je pokrenuta uz dosta vjere u budućnost BiH biciklizma, do danas izrastao u jednu od najvećih specijaliziranih trgovina biciklima i biciklističkom opremom. Koji je razlog tome? Brilijantan poslovni plan, kvalitetan kadar, kvalitetan servis, učinkovit marketinški plan, lokacija … sve navedeno ili ništa? Ako pitate suosnivače, odgovoriti će ovo je naš obiteljski posao u koji smo uložili sebe punim duhom i nastojimo biti na usluzi našim klijentima.
 


Službeno otvorenje trgovine održano je u petaku popodnevnim satima, a na samom otvorenju nazočio je jako velik broj uzvanika, gotovo cijela trgovina od 500m kvadratnih je bila popunjena.
 

 


"Svaki početak je težak. Izgraditi tvrtku koja ubrzano raste zbunjujuće je teško. Moraš smisliti sjajnu ideju, nekako financirati posao, a onda moraš zapravo raditi ono što kažeš da ćeš učiniti. Kada bi bilo lako, svi bismo malo više vozili bicikle i cugali pivo nakon vožnje umjesto da ostajemo kasno za kompijuterom odgovarajući na mailove ili pišemo nove narudžbe o tek predstavljenih artiklima u svijetu biciklizma", izjavio je Hajrudin Klipo, direktor tvrtke.
 

 


"No, Ciklo Centar nije nikada bio samo o prihodu i zaradi, naša želja je bila uvući što veći broj naših prijatelja u ovaj predivni sport i ponuditi im najbolju moguću opremu i bicikle koji postoje tamo na tržištu. Čini me sretnim kada vidim ovoliko velik broj prijatelja na otvorenju nove trgovine, što je samo još jedan od dokaza kako smo svi mi zapravojedna velika obitelj", dodao je Klipo.
 

 


Nova trgovina prostire se sada na gotovo 500m kvadratnih, a osim prelijepo raspoređenih i složenih artikala u istoj možete imati kvalitetan servis svog bicikla, kao i napraviti Body Geometry fiting.  Tvrtka trenutno upošljava 12 djelatnika, a svoje trgovine ima u Sarajevu, Ilidži i Mostaru.
 


Ciklo Centar je trgovina koja je zastupnik i prodaje neke ekskluzivne bike brandove poput Specialized, GT, KROSS i LeGrand. Također, u njihovoj ponudi možete pronaći širok asortiman biciklističke opreme i proizvoda s vodećim brandovima kao što su: Osprey, Topeak, Sigma, Shimano, SRAM, SixSixOne, Jagwire, Endura i mnogi drugi.
 


Njihovu ponudu možete pronaći na www.ciklocentar.ba, no svakako preporučujemo da posjetite novootvorenu trgovinu u Kolodvorskoj, koja vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More