Dušan Rajović pobjednik utrke “GP Izola”

Tim Adria Mobil Cycling dominirao je cijelom utrkom GP Izola koja se održala na slovenskoj obali i završio dan s novom pobjedom – zahvaljujući srbskom sprinteru Dušanu Rajoviću. Utrka će se pamtiti i zbog jako niske temperature i jakog vjetra, zbog čega su organizatori bili prisiljeni da skrate trasu utrke.

Svi biciklisti na utrci zaslužuju pohvale zbog žrtve i žestine, vremenski uvjeti na jučerašnjem izdanju slovenskog "Grand Prixu Izola" bili su doista arktički. Temperature su bile ispod nule, sa snažnim udarima vjetra koji je davao još gori osjećaj. Organizatori su odlučili skratiti trasu utrke sa planiranih 157 kilometara na 106 kilometara, ali utrka je još uvijek bila uzbudljiva!

Tim Adria Mobil Cycling bio je u ulozi protagonista utrke od početka do kraja. Grega Gazvoda je neko vrijeme bio u bijegu, a kada je uhvaćen Gašper Katrašnik je preuzeo kontrolu i odradio svoj solo bijeg. Ostali su timovi jurili i izgubili dragocjenu snagu. Radoslav Rogina i Jure Golčer, dvojica najiskusnijih biciklista u timu, preuzeli su na sebe završetak utrke i potrudili se da Dušan Rajović ima dobar položaj za sprint. Mladi srpski biciklista iskoristio je punu prednost ove situacije i prvi prešao ciljnu liniju u Izoli! To je bila pobjeda cijele momčadi!


Austrijanac Daniel Auer (WSA-Pushbikers) i Britanac Matthew Gibson (JLT Condor) zauzeli su drugo i treće mjesto.

Dušan Rajović: "Pobjeda na prvoj slovenskoj utrci usezoni je za mene odlična nagrada. Ovo je velika motivacija za mene i cijeli moj tim, i ne možemo dočekati početak sljedeće utrke. Želim se zahvaliti svom timu, momci su doista napravili izvrstan posao i pripremili za mene odličnu poziciju za sprint".
 


Sportski direktor Srečko Glivar : "Ovo je bila jedna od najtežih utrka ikada, ovo vrijeme nije bilo šala. Ali sve je išlo prema planu, nije bilo trenutka na utrci da smo bili u lošijem položaju. Čestitam cijelom timu i Dušanu za novu pobjedu! "

Sljedeća utrka za ekipu Adria Mobil Cycling tim održat će se u srijedu u Hrvatskoj. Tamo će se utrkivati ​​šest najmlađih vozača u timu, a za njih će to biti velika prilika za učenje i dokazivanje sebe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More