EVOC MISSION PRO 28l – mobilni ured za ultimativnu avanturu

Multifunkcionalnost: Jedna riječ koja savršeno opisuje Mission i Mission Pro ruksake. 28l ruksaci koji digitalnim nomadima omogućuju da bezbrižno rade i udobno putuju i to bez ograničenja.

Ultimativna sloboda nikada nije bila tako zgodna i udobna: EVOC je predstavio Mission Pro 28l ruksake u četiri boje kako bi digitalni nomadi i "robovi" radnih navika bili u mogućnosti da bezbrižno putuju. Posebno dizajniran da zadovolji potrebe modernih svjetskih putnika, multifunkcionalni organizacijski čarobnjak iz EVOC-ove putne kolekcije je nevjerojatno društvo za svakog putnika.

 

 

Bez obzira na to koliko je udaljeno vaše odredište na koje putujete: Ako postoji internet, možete kombinirati svoj posao s vrhunskom avanturom. Ubuduće vaš ured ćete moći sa sobom ponijeti u MISSION PRO ruksaku. Stražnji odjeljak koji je dizajniran za brzi pristup obložen je visokokvalitetnim, obloženim, mekanim materijalom i nudi dovoljno prostora za 15-inčni laptop i tablet. Na taj se način sigurno pohranjuje najbitnija oprema za rad, dok se u glavnom odjeljku nalazi nekoliko razdjelnika za časopise ili dokumente.
 

 


Vaša putovnica, mobilni telefon i slične bitne stvari nikada se neće izgubiti kada se spremaju u dodatni gornji pretinac s držačem za ključeve i vodonepropusnim patentnim zatvaračem. Olovke, memorijske kartice i ostale sitne potrepštine stoje u prednjem odjeljku ovog ruksaka – tako reći u ladici vašeg mobilnog uredskog stola. Čuvajte svoj kabel za punjač i slušalice u zasebnom vanjskom odjeljku sa jedne strane ruksaka, dok se na drugoj strani nalazi obavezni fleksibilni mrežasti džep za bučicu za piće kako biste je imali pri ruci u svakom trenutku.
 


UDOBAN "POKRETNI" URED

EVOC je poznat po najvišim standardima kada je riječ o ergonomiji njihovih ruksaka. Vrhunski sustav za nošenje kod MISSION PRO ruksaka pojačan je pojasom oko pasa s prozračnim mrežastim umetkom, koji osigurava optimalnu raspodjelu težine na bokovima kada je ruksak potpuno napunjen. Remen za grudi je podesiv po visini ili potpuno odvojiv za još veću udobnost nošenja. Kako biste bili sigurni da brzo prolazite kroz kontrolne punktove u zračnoj luci, MISSION PRO sada ima magnetske "QUICK SNAP" zatvarače koji se sada još lakše otvaraju i zatvaraju.
 

 


Zahvaljujući savršenoj ventilaciji koja je rezultat integriranog AIR PAD sustava, zajamčeno je da će vaša leđa ostati suha čak i za vrijeme putovanja po svim onim teškim i zahtjevnim stazama u vrućim danima.
 


MISSION PRO također opravdava svoje ime kada je riječ o izgledu: obrisi njegovog dizajna predstavlju povijest utemeljenja branda EVOC, koji se odvijao između Münchena i Hong Konga, a nadopunjen je ispisom logotipa s efektom prelijevanja na robusnoj najlonskoj tkanini.

ZA DIGITALNI ODMOR ILI UPOTREBU NA SVEUČILIŠTIMA: MISSION 22L
 

 


Školarci i školarke, sveučilišni studenti ili svi vi koji volite imati svoje prijenosno računalo u svakom trenutku uz sebe obožavati ćete ovog multifunkcionalnog organizacijskog čarobnjaka, MISSION 22L, koja dolazi u četiri elegantne boje. Ovaj ruksak sadrži prijenosni džep koji je integriran u glavnom odjeljku i za nijansu je manji od svog većeg brata, MISSION PRO. Pakiranje ima neznatno pojednostavljenu unutrašnjost, dolazi bez odvojivih remena i opremljen je konvencionalnim kopčama za zatvaranje. Kada je riječ o ergonomiji, AIR PAD SUSTAV i ventilacija, MISSION 22L kao drugi novi član EVOC TRAVEL obitelji ne pravi kompromise.
 


SPECIFIKACIJE

MISSION PRO
Kapacitet: 28 l
Veličina: 47 x 28.5 x 16 cm
Težina: 930 g
Boja: olive, loam, copen blue, black
Cijena: € 145.00 

MISSION
Kapacitet: 22 l
Veličina: 42 x 25 x 15 cm
Težina: 610 g
Boja: red chili/slate, slate/loam, aqua blue, black
Cijena: € 95.00 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More