EWS Konačni Rezultati: Rude i Ravanel pobjedonosni u Ainsi

Enduro World Series utrka vožena je jučer u Anisi pod sunčanim nebom, a mi donosimo konačne rezultate u kategorijama muškaraca i žena.


Kao i obično, posljednja etapa je bila odlučujuća. Nakon 32 minute utrke, samo 8 sekundi odvojalo je vođu Richie Rude ispred Martin Maesa, a završna etapa bila bi jednako napeta. Richie je pokrenuo pakleno ludu vožnju kako bi potvrdio vodstvo, a dok je Maes zapravo bio i brži od njega, samo je to učinio za manje od 0,5 sekundi, što je na kraju opet ostavilo dovoljno prostora amerikancu da podigne još jedan trofej. Vođa Serije Sam Hill izborio je svoj put do 11. mjesta nakon što je mu je punkcija gume uništila sve nade za pobjedom.
 

 
Foto: Kate Bell

U ženskoj kategoriji Cecile Ravanel je udobno pobijedila, ali je predala nekoliko etapnih pobjeda tvrdokornoj Isabeau Courdurier koja je završila sa 50 sekundi zaostatka na drugom mjestu. Andreane Lanthier Nadeau potvrdio je svoju dobru formu, s trećim mjestom što je ujedno i njen prvi put na postolju u 2018. godini.

 

2018. EWS Ainsa Rezultati Muškarci (Kompletni rezultati)

2018. EWS Ainsa Rezultati Žene (Kompletni rezultati)

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More