Yeti Cycles uvodi doživotno jamstvo na okvire

Sa početkom 2019. YETI najavio doživotna jamstva za sve svoje okvire, točnije od 2019. pa nadalje. Svi okviri, uključujući i Switch Infinity link, pokriveni su doživotno od oštećenja zbog greške u proizvodnji, i to za originalnog kupca. Boja i završna obrada okvira pokriveni su jamstvom na godinu dana.

Iz Yeti Cycles poručuju da će bicikl biti popravljen ili zamijenjen, po vlastitom nahođenju, za svaki okvir koji smatraju neispravnim.

No, za ovo postoje dva uvjeta: vozači moraju registrirati bicikl online na YetiCycles.com/registration i moraju ga dostaviti ovlaštenom Yeti Cycles trgovcu za pregled i obradu prilikom eventualnog oštećenja okvira u garancijskom roku.
 


Garancija ne pokriva štete nastale zbog redovnog trošenja, zanemarivanja ili namjernog uništenja okvira.

Ako vozač doživi nezgodu ili neku "ne-jamstvenu" situaciju, Yeti Cycles i Silverfish poručuju da će se potruditi da svoje vozače što prije vrate na stazu s razumnom zamjenskom cijenom, pod istim gore navedenim uvjetima.

Doživotno jamstvo odnosi se na sve 2019. i novije okvire koji počinju s SB100 izdanjem od travnja ove godine.

Modeli iz 2018. godine i stariji okviri bit će pokriveni Yetijevim prethodnim jamstvom, petogodišnjim ili dvogodišnjim temeljeno na vremenu kupnje bicikla.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More