Fabio Jakobsen dobio udarac rukom u lice u završnom sprintu Vuelta a San Juan

Posljednja etapa Vuelta a San Juan imala je uzbudljivu završnicu s napadima Remca Evenepoela i tijesnim završnim sprintom, no nije sve bilo bajno jer je Fabio Jakobsen bio u gotovo katastrofalnoj situaciji jer ga je za vrijeme završnog sprinta iz gomile navijača netko zakačio ispruženom rukom u kojoj se nalazio mobitel .

Europski prvak je odsprintao do drugog mjesta dana, a u zadnjim je metrima vozio nevjerojatno blizu prepreka. Iako je čvrsto izbjegao sudar, usporena kamera nakon cilja otkrila je telefon i sunčane naočale jednog člana publike koji ga je udario u lice u sprintu.

Organizatori utrke već su se suočili s oštrim kritikama od strane Soudala – Quick-Stepa koji je izbacio Jakobsena iz sprinta na dan otvaranja zbog vrlo opasnog finala i vrlo slabe kontrole publike, a Remco Evenepoel je tvrdio da je skoro pregazio navijača.

Nakon toga, nedostatak dvostrukih prepreka u sprintevima i količina izloženih ruku i telefona unutar nevjerojatno brzih završnica sprinta zasigurno će organizatorima donijeti još više kritika.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More