Lejla Njemčević se priprema za nove pobjede, pogledajte njen tehnički trening

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Njemčević se nakon prošle godine, koja je bila najbolja u njenoj karijeri, nalazi u fazi je priprema za novu sezonu.

Njemčević je trenutno pripremama u Hercegovini, gdje će odraditi tri bloka treninga, a nakon toga će otputovati u Španjolsku na prvu utrku ove sezone pod nazivom Andalucia Bike Race, koja će trajati šest dana. Utrku će voziti u paru sa Stefanie Dohrn iz Njemačke.

Izvor: KLIX portal

U priloženom videu je snimak jednog od Lejlinih tehničkih treninga, koji je obavila na stazi u Metkoviću u Hrvatskoj koristeći bicikl Allebike model Majestic FS namijenjen za XC discipline. S obzirom da je u Španjolskoj očekuje dosta kamenita staza, tereni u Hercegovini i Hrvatskoj su sjajna priprema za BiH biciklistkinju koja je prošle sezone završila kao prvoplasirana na UCI svjetskoj maraton ranking listi.

Planovi za narednu sezonu su Europsko i Svjetsko prvenstvo te Svjetski kup koji se prvi put održava u novom formatu, što znači da će se najpopularnije MTB biciklističke discipline održavati u jednom tjednu na istoj lokaciji pod jednom organizacijom uz direktan prenos putem Warner Bros. Discovery platforme.

Ove godine Svjetski kupovi se održavaju u Češkoj, Italiji, Francuskoj i SAD-u, a fanovi će putem servisa moći pratiti Lejlu uživo.

Rezultatski ciljevi su osvajanje medalja s Europskog i Svjetskog prvenstva, kao odbrana titule ukupne pobjednice Svjetskog kupa.

Izvor: KLIX portal

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More