Froome pretjerao sa video objavom “ne pokušavajte ovo kod kuće”

O Britanskom biciklisti Chrisu Froome-u već neko vrijeme ne čitamo u medijima zbog njegovih sportskih postignuća, ali je i dalje jedan od najaktivnijih biciklista u povijesti i svaki njegov potez obično dobiva veliku medijsku pozornost.

Ovaj put do polemike dolazi zbog spuštanja biciklom koji je zabilježio video snimkom, a našao se u središtu svih kontroverzi.
 


Chris Froome snima sebe kako se spušta jednom rukom niz cestu u otvorenom prometu

Froome je na društvenim mrežama podijelio video koji je sam snimio tijekom vožnje biciklom, no iako je u opisu upozorio: "ne pokušavajte to kod kuće", istina je da se u sjeni vidi kako se biciklist koji vozi za Israel Premier-Tech timspušta samo s jednom rukom na upravljaču dok u drugoj drži mobitel.

 


Purito je kažnjen za istu stvar, a Froome već zna kako je pasti s bicikla kada ne držiš ruke na upravljaču

Čini se očitim da profesionalni biciklisti njegove razine imaju dovoljno vještine i sposobnosti da bez problema odrade ovu vrstu spusta, ali treba zapamtiti barem nekoliko stvari. Prvi je da je ova vrsta vožnje potpuno zabranjena, a zapravo je Purito Rodriguez kažnjen zbog toga jer je napravio potpuno istu stvar.

A druga stvar je da svi mi možemo doživjeti nesreću, prisjetimo se kako je sam Froome pretrpio neke od najtežih oljeda u karijeri kada ga je udar vjetra zatekao bez ruku na upravljaču.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More