GoPro najavio novu HERO 7 Black akcionu kameru

GoPro je danas najavio svoju novu liniju akcionih kamera, upredstavljanjem svog vodećeg modela u novoj liniji, HERO7 Black, koji s novom značajkom HyperSmooth podiže stabilizaciju video kamere u nove razine.

S gimbalima koji su postali sve popularniji, novi HERO7 nastoji dodatno smanjiti trzaje i neželjeno kretanje fotoaparata, uključujući dodatne značajke stabiliziranja slike koje su ugrađene u fotoaparat.
 


HyperSmooth značajka olakšava snimanje i pruža onaj profesionalni izgleda stabiliziranog videa bez gnjavaže ili ugradnje skupocjenih gimbala. I to nije sve, već HyperSmooth savršeno radi i pod vodom i u visokim udarnim i vjetrovitim situacijama gdje gimbali to ne uspijevaju, što HERO7 čini savršenom kamerom za sve aktivne entuzijaste koji se često nalaze u lošem vremenu. Cijene? Prema prvim najavama HERO7 Black koštati će samo 340,00 €, što znači da možete započeti svoju igru sa kamerama, a da ne morate tražiti kredite.

U nastavku dolje donosimo videoprezentaciju nove kamere, kao i dodatne informacije iz programa GoPro.

 

 

Uskoro ćemo donijeti više informacija o ovom novom uređaju, do tada posjetite ExtremeShop trgovine i zatražite novi GoPro uređaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More