Iritirani vozač u sukobu s biciklistom bacio bicikl na njega

Videozapis je snimljen od treće strane, vozač u Pittsburghu (SAD), a zabilježen je napad "bijesnog vozača" na biciklistu koji su se sukobili u prometu što je dovelo i do fizičkog obračuna.

U snimku su uhvaćeni kadrovi svađe između ljutog vozača i bicikliste, što završava tako da vozač podiže bicikl sa zemlje i baca ga na biciklistu.

YouTubea korisnik po dimenom "The_High_Duke" objavio je 25. siječnja videozapis incidenta snimljenog iz njegova vozila, koje je bilo parkiran izravno iza vozila koje pripada napadaču.

Komentar ispod videa glasi: "Biciklista se zaustavio ispred crvenog SUV-a ispred mene. Gnjevna budala u crvenom SUV-u brzo je naletio i zakočio naglo, zaustavivši se tek nekoliko centimetara od stražnjeg točka bicikliste.

"Biciklista se povukao kako bi pobjegao, ali tip u SUV-u ga je ponovo stigao i učinio isto, a zatim otvorio vrata i počeo napadati biciklistu. Tada sam počeo snimati. "

Nakon što se biciklist podigao sa zemlje, sjeo je ponovo na bicikl, a osoba koja je snimala incident upitala je biciklistu je li on u redu i obavjestila ga da ima sve snimljeno.

Policija je u svom priopćenju izjavila da trenutno istražuje incident, a rekli su da niti jedna od uključenih strana (biciklista ni vozač) nisu podnijeli žalbu.

Istražitelji su svjesni videozapisa koji se našao na društvenim mrežama, a koji uključuju subob između navedenih strana. Incident se dogodio u četvrtak, 25.1.2018. oko 18:30h na raskrižju S. Bellefield Avenije i 5-te Avenije. U ovom trenutku osobe koje su uključene nisu podnijele prijavu na policiju, a istražitelji istražuju cijelu stvar.

[iframe allowfullscreen=”” frameborder=”0″ src=”https://www.youtube.com/embed/x3JUf7rldXw” ]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More