Još se ne znaju svi detalji tragedije američkog bicikliste

Još nisu poznati uzroci jučerašnje tragedije u kojoj je na području Konjica smrtno stradao američki biciklista.

Policija je u današnjem šturom priopćenju samo navela kako je smrtno stradao F.E.P. (1950.), državljanina SAD-a i to prilikom vožnje bicikla na dijelu regionalnog putnog pravca R-436 Borci – Argud, u mjestu Bukovica, općina Konjic.

 Niti je priopćeno je li stradao u padu dok se vozio biciklom niz strminu ili je riječ o nečemu drugom, s obzirom na stariju dob bicikliste.

Pojedini lokalni mediji izvještavaju kako je stradali biciklista pao dok se spuštao niz strminu zajedno s još nekoliko biciklista, te da je riječ o asfaltnoj stazi koja se koristi i za ekstremni biciklizam. Prema drugim informacijama, biciklista je navodno sletio s puta niz neku liticu, ali to je malo vjerojatno s obzirom da na tom putu, kako navode dobri poznavatelji tog terena, nema većih litica te da duž puta gdje se dogodila nesreća gusta šuma i šikara.

Postoje čak i informacije da je padu s bicikla prethodio srčani udar, s obzirom da je riječ o 68-godišnjem biciklisti.

Bez obzira na sve informacije, riječ je o velikoj tragediji bicikliste iz Kalifornije koji je, kako doznajemo, biciklom krenuo iz Dubrovnika do Mostara a onda je preko Konjica i Boračkog jezera mislio do Sarajeva.

Iskrena sućut njegovoj obitelji I nadamo se da će MUP uskoro izađi s detaljima I uzrocima ove tragedije.

Foto: Ilustracija

U tragediji kod Konjica smrtno stradao američki biciklista

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More