Konjuh Adventure nakon otkazivanja ide sa novim datumom

Dragi prijatelji biciklisti prvobitni datum za održavanje Konjuh Adventura smo nažalost morali odgoditi zbog lošeg vremena i velikog broja otkazivanja učesnika.

Na te stvari nismo mogli uticati, pa smo prvenstveno zbog vaše sigurnosti događaj pomjerili za septembar. Kako bi Vam se iskupili,  dodali smo još više sadržaja koji će sigurno opravdati sva vaša očekivanja. Da bi učestvovali potrebno je da ponovo popunite obrazac i prijavite se. U nastavku teksta možete saznati više o samom događaju.

OVE GODINE IDEMO JOŠ BOLJE, PO ŠESTI PUT BK Živinice otvarava prijave za nezaboravnu biciklističku avanturu – Konjuh Adventure – feel the nature ali sada uz podršku velikog biciklističkog brenda " SALCANO".

Ovogodišnji Konjuh Adventure nikako ne smijete propustiti.

Ovaj događaj je pokazao odlične rezultate i ogroman potencijal kada su u pitanju događaji ovakve vrste, tako  sa ponosom možemo reći da imamo jedan od najvećih događaja ovog tipa u našoj zemlji. Kako je ovo jubilarni 6. po redu KA pripremili smo Vam odličan sadržaj.

Jedinstven po mnogo čemu, ovaj događaj će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja i želje kada su u pitanju avanturizam, brdski biciklizam, priroda, kampovanje…

Kroz dva dana provedena u prelijepom ambijentu Zaštićenog pejzaža Konjuh, kampovanje na Paučkom jezeru, vožnja kroz predjele od kojih vam zaista zastaje dah, Zidine, Zelemboj, Vrh Konjuha, Paučko jezero, Djevojačka pećina, Turska kaldrma i mnogo toga… nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Učešće je potpuno besplatno!!! Prijave traju do 30. augusta.

Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost. Broj učesnika će biti OGRANIČEN. Biciklistički klub Živinice ni u kojem slučaju na preuzima bilo kakvu odgovornost osim da obezbjedi vodiče na turi kao i drugu potrebnu logistiku. Ali treba napomenuti da je kaciga obavezna na turi i svi koji je nemaju neće moći učestvovati.

Prevoz ličnih stvari (šatora, vreća za spavanje i sl.) od Zlače do Paučkog jezera i nazad je obezbjeđen od strane organizatora.

Zajednička večera i doručak u kampu na Paučkom jezeru su također osigurani.

Također, organizator je obezbijedio dio šatora ali učesnici mogu da koriste i svoje lične šatore (što je naša preporuka).

Kad je sve ovako lijepo organizovano ko onda ne bi dosao i uživao u ljepotama Konjuha te ga istražio na jedan potpuno drugačiji način ?

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i vrlo rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.

Značaj i težinu ovog projekta su također prepoznali Grad Živinice, Zaštićeni pejzaž Konjuh,

udruženje: KonjuhLab

Firme: ZH Zola, Aden, Omega, Pekara Algoritam-Inženjering, Dukat, Mapex, Spanish market, Zelene doline i Caffe bar Živinajs

LINK ZA PRIJAVU

Medijski partneri su: BikeMagazin, Televizija Živinice, RTVTK, Zivinice.ba, Tuzlainfo.

Start je 03.09.2022. u 9 sati na Zlači a završavamo idući dan oko 15 sati.

Ovo nije jednostavna ni bezazlena tura i nije pogodna za početnike. Maloljetni biciklisti će moći učestvovati uz pismeno odobrenje roditelja (obrazac ćemo naknadno objaviti).

Svi učesnici će dobiti i poklon paket.

Svakodnevno ćemo objavljivati informacije stay tuned…

Vaš Biciklistički Klub Živinice

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More