M-Bike Shop predstavio najveći salon bicikla i ski opreme

M-Bike Shop je otvorio vrata najvećeg prodajno/izložbenog salona bicikla i ski opreme u Bosni i Hercegovini.

Od sada kupci ne samo da mogu uživati u kupovini na preko 300m2, nego na raspolaganju imaju i privatni parking od 10-mjesta, kao i poligon za testiranje željenog bicikla. Nova poslovnica se nalazi u Sarajevu na adresi “Džemala Bijedića” bb (Zgrada Bitumenke), a ponuda obuhvata više 200 bicikala.
 

 
 

Povodom otvorenja u toku je “promo akcija” u novootvorenoj radnji, što je dodatni razlog da posjetite shop i nagradite se biciklom po super povoljnoj cijeni.

"Naša ponuda se sastoji od bicikala odabranih proizvođača koji nude najbolji kvalitet za uloženi novac. Nudimo bicikla s garancijom od dvije godine uz besplatnu uslugu servisa za bicikla kupljena u našem shopu. Ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam pri odabiru bicikla i ostalim instrukcijama za upotrebu i korištenje bicikla i opreme", saopćeno je iz M-BIKE SHOP-a.

Tokom zimskog perioda “Bike shop” će biti transformiran u “Ski Shop” tako da ćete imati priliku da kupite skije ili ski opremu svjetskih brendova kao sto su: ELAN, FISCHER, ROSSIGNOIL DALBELO, UVEX, SCOTT i  mnogi drugi.
 

 
 

Jos jedna novost je “profesionalni Ski i Snowboard servis”, koji će zasigurno pružiti najbolju uslugu i podršku skijašima.

Usluge servisa ce se obavljati sa masinama Wintersteiger vodeceg proizvodjaca ski masina u svijetu.
 


M-BIKE SHOP je specijalizirana prodavnica i servis bicikala, sa najboljom ponudom bicikala i usluge servisa u Bosni i Hercegovini. U ovom bike shop-u možete pronaći bicikla vrhunskih brendova za cijelu porodicu, kao što su: CUBE, SCOTT, CROSS i POLAR i drugi.

M-bike shop trgovine možete pronaći u gradovima: Tuzla, Sarajevo, Mostar i Bijeljina.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici www.m-bikeshop.com ili pratiti novosti na Facebook stranici M-Bike Shop.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More