Magnus Cort pobjednik 4. etape Tour of Oman

Magnus Cort (Astana) odsprintao je do pobjede na četvrtoj etapi utrke Tour of Oman, ostavivši iza sebe Giovannia Viscontia (Bahrain-Merida) i Alberta Bettiolia (BMC) na liniji cilja.

Etapa se sastojala od tri kruga brdovitim ulicama Al Jabala, što je uzrokovalo da reducirani peloton sudjeluje u finalnom sprintu.

Peter Stetina (Trek-Segafredo) bio je u vodstvu s 30 sekundi prednosti uoči posljednjeg uspona, ali nije uspio zadržati jak tempo te je uhvaćen od strane glavne grupe. Vincenzo Nibali također je pokušao napraviti nešto više u završnici, međutim nije imao šansi protiv snažnog Astaninog vlaka.

Cort, koji iza sebe ima odličan nastup na Dubai Touru, odradio je sjajan sprint i na svoj kont dodao novu pobjedu, dok se iza njega vodila bitka za drugo mjesto u kojoj je bolji bio Visconti.

BMC-ov Greg Van Avermaet zadržao je vodstvo u generalnom poretku ispred Ruia Coste (UAE Emirates) i pobjednika druge etape Nathana Haasa (Katusha-Alpecin).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More