Manuel Fumic ozbiljno ozlijeđen tijekom treninga

Loše vijesti nam stižu za Manuela Fumića koji je nakon teškog pada tijekom treninga teško ozlijeđen.

Na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju u kojoj leži na bolesničkom krevetu i čeka da bude operiran u narednih nekoliko sati.
 


"Težak pad. Ovo nije fotografija koju sam želio podijeliti s vama, ali ponekad stvari ne idu onako kako smo planirali, a ovo mi se dogodilo u ponedjeljak. Na simulacijskoj utrci tijekom jednog od mojih trening krugova pedalom sam zakačio panj stabla. Prebačen sam preko upravljača i grubo sam sletio na leđa. Srećom uspio sam nazvati brata koji me pokupio i doveo u bolnicu. Dijagnoza je slomljena ključna kost, slomljena lopatica, 6 slomljenih rebara i probijeno plućno krilo. Otpušten sam s intenzivne njege i sutra ću se podvrgnuti operaciji, te ću neko vrijeme raditi na potpunom oporavku. Veliki pozdrav mojoj ekipi za podršku, a sljedeći mjesec ćemo nastaviti sa izazovima. Da vidimo koliko će nas se okupiti. Obaviještavati ću vas o procesu liječenja. Svima hvala na podršci i uživajte u vožnjama", objavio je Manuel na društvenim mrežama.
 


Podsjetimo se da je Manuel Fumić odredio 2020. godinu kao svoju posljednju profesionalnu sezonu, ali nakon otkazivanja Cape Epic utrke sugerirao je da bi mogao odgoditi odlazak u mirovinu do 2021. Taj ozbiljan pad mogao bi ponovno promijeniti stvari i sve ovisi o tome kako će napredovati njegov oporavak. Jedna stvar koja mu ide u prilog jest da bi mu ova netipična sezona mogla donijeti korist kako bi se mogao mirno oporaviti bez pritiska kalendara utrka.

Nadamo se kako će se oporaviti što je moguće ranije i da ćemo uskoro moći uživati u utrkama i gledati Fumića na malim ekranima.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More