Mark Cavendish nastupa na “Tour of Slovenia”

Jedan od najboljh sprintera posljednjih godina ponovo se vraća u Sloveniju, kako bi nastupio na utrci "Tour of Slovenia".

Mark Cavendish poznat pod nadimkom Manx Missile, se oporavlja od infektivne mononukleoze koja je otkrivena nakon rutinskog testa krvi. Tour of Slovenia će biti njegova prva utrka nakon tri mjeseca pauziranja, gdje će kako je rekao testirati svoju formu.

"Bivši Svjetski prvak i osvajač 30 etapa na Tour de France će zasigurno biti u centru pažnje na utrci "Tour of Slovenia". Naravno, naša želja je njogov uspješan oporavak, te da pokaže svu svoju snagu na slovenskim cestama", poručili su organizatori.

Ekipa Dimension Data je objavila imena svih vozača koji će nastupiti na utrci "Tour of Slovenia". Cavendish nije dugo vozio, a sada je na svoj program dodao utrku Tour of Slovenia, što je potvrdio i sportski direktor tima, Roger Hammond. Njegov nastup na najvećoj utrci na svijetu “Tour de France” je i dalje neizvjestan.

Utrka traje četeri dana, počinje 15.6. i uključuje tri etape koje će biti na meti sprintera.

Ekipa Dimension Data na utrci “Tour of Slovenia”: Mark Cavendish, Bernhard Eisel, Ryan Gibbons, Mark Renshaw, Nathan Haas, Jacques Willem Janse Van Rensburg, Kristian Sbaragli, Stephen Cummings.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More