Mark Cavendisha trese nogometna euforija, sprinterice kao replika Ronaldovih kopački

Mark Cavendish se nada da će na ovogodišnjem Tour de Franceu dostići Merckxov rekord od 34 etapne pobjede.

Britanac ih na svom kontu trenutno ima 30. Na tom putu Marka trese nogometna euforija kao i većinu Engleza i Mark je to pokazao na doista poseban način.

Jedan od najuspješnijih vozača svih vremena, Mark Cavendish (Dimension Data) predstavio je specijalno izdanje Nike biciklističkih sprinterica koje će nositi na Touru, temeljene na legendarnim Mercurial kopačkama koje je Brazilac Ronaldo nosio na FIFA Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj. Cavendish je na svom Instagram profilu podijelio sliku posebnih sprinterica sa vezicama koje su točna replika sada već kultnih plavo-srebreno-zlatnih kopački koje je nosio Ronaldo prije 20 godina.

Uzimajući nadahnuće od suvremenog nogometnog dizajna, ove nove sprinterice sadrže i rastezljivi pamuk koji se nalazi iznad pete, iako bi to moglo kršiti UCI propise koji kažu: 'Niti jedan dio cipele ne bi trebao biti iznad visine gležnja'.

Dok će Cavendish replicirati kopačke  Ronalda, nadamo se da neće replicirati nastup Brazilca na tom Svjetskom prvenstvu. Unatoč tome što je došao do drugog uzastopnog finala, Ronaldo je sa svojim Brazilom poražen u finalu od domaćina Francuske rezultatom 3-0. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More