Marketing

Marketing

Vodeći biciklistički portal u regiji

BikeMagazin predstavlja prvi biciklisitčki portal u regiji, sa sjedištem u Mostaru. Posjetitelji BikeMagazin portala su zaljubljenici u biciklizam koji u Europi već odavno ima strateško značenje, a sve je više popularan i u našoj regiji. Još od 2010. godine našem širokom spektru čitatelja pružamo sve najnovije informacije iz svijeta biciklizma, izvještaje i tehničke članke o brdskom, cestovnom, BMX, ciklokros, recenzije bicikla i opreme, reportaže sa događanja, stručne teme o biciklizmu, turizmu, te za Vas predstavljamo najbolje trgovine i servise u regiji …

BikeMagazin je tijekom godina zadobio desetine hiljada/tisuća vjernih čitatelja, a taj broj raste iz dana u dan.

 

Zašto odabrati BikeMagazin?

 

BikeMagazin portal je pravi izbor za vašu reklamu želite li efikasan doseg svojeg oglasa usmjeren ka točno usmjerenoj skupini korisnika.

Kada je riječ o strategiji promoviranja, BikeMagazin koristi raznolikost metoda. U koraku s vremenom, (Facebook, Twetter, YouTube, Instagram,Vimeo)  kao najpopularnija i najkorištenija društvna mreža je postala i nezaobilazna metoda promoviranja BikeMagazin portala te istovremeno i reklama koje se pojavljuju na portalu. Utrke kao što su: UCI Beograd-Banja Luka, Tour of Croatia, Austria DH World Cup, MTB Cup Montenegro, Tour of Slovenia, Tour of Serbia i mnoge druge su samo neke od događaja na kojima je BikeMagazin redovni pokrovitelj te eksponira logo i promovira portal publici širokog spektra te mnogobrojnih regija.

 

Želite više informacija?

 

Želite više informacija o reklamnim ponudama, pozicijama i cijeni, kontaktirajte naše stručno osoblje BikeMagazin Marketing putem mail ……………………………………….

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More