Mathieu van der Poel potvrdio nastup na Paris-Roubaix

Potvrđen je nastup Mathieua van der Poela na Paris-Roubaix, kako su organizatori utrke službeno pozvali njegov tim Alpecin-Fenix.

Van der Poel propustio je utrku u 2019. kada njegova Pro-Continental ekipa nije dobila "wildcard" mjesto.
 


Već u ponedjeljak (20. siječnja/januara) ASO, tvrtka koja stoji iza organizacije Paris-Roubaix i Tour de France, potvrdila je popis timova koji će nastupiti na izdanju 2020., a popis uključuje i Alpecin-Fenix.

Dvadesetpetogodišnjak je već najavio svoje planove da vozi Pariz-Roubaix, među drugim prestižnim jednodnevnim utrkama koje se nalaze u njegovom kalendaru, ali mu je trebao i formalni poziv da bi bio kvalificiran. Također, izgledno je da će nastupiti i na Strade-Bianche i Milan-San Remo nakon što je organizator utrke RCS uputio poziv za ekipu Alpecin-Fenix.

Ostali timovi koji su dobili "wildcard" pozivnice za Paris-Roubaix su B&B Hotels-Vital Concept, Nippo Delko Provence i Arkéa-Samsic, svi iz Francuske.

Ugledavši Nippo Delko Provence na spisku timova zaigralo nam je srce. Ostaje nam upitno dal će na ovoj prestižnoj utrci nastupiti i Dušan Rajović (Srbija). Mladog vozača smo kontaktirali, no njegov tim još uvijek nije napravio sisak vozača za Paris-Roubaix. Kako budemo dobili nove informacije svakako ćemo pisati o tome.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More