Mulić zlatni u Skoplju

Demir Mulić, najbolji crnogorski biciklista, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja, pobjednik je MTB kupa Makedonije koji se proteklog vikenda održao u Skoplju.

Skoplje, park šuma "Gazi Baba", u nedjelju 07. oktobra bila je još jedna prilika mnogih talentovanih mountainbiker-a, da svoju takmičarsku sezonu privedu kraju na pravi način. Demir Mulić (MFR-Tempo) iako tek od prije mjesec dana pod licencom Međunarodne Biciklističke Unije (UCI), nastupio je i opravdao očekivanja svih prisutnih.
 


"Opravdao sam svoja očekivanja, a vjerujem i drugih. Ovom pobjedom sam nastavio svoj niz odličnih rezultata na medjunarodnim takmičenjima, što mi je zapravo bio i cilj. Trku sam odvozio uz dosta rezerve i ostvario pobjedu bez ikakvih problema. Koristim priliku da se zahvalim svima na čestitkama i podršci kako danas, tako i za cjelokupnu godinu"

Iz tima MFR-Tempo takodje žele iskoristiti priliku da pozovu sve, kako takmičare tako i ljubitelje biciklizma, da u Kolašinu prisustvuju MTB trci u ogranizaciji biciklističkog kluba "MFR-Tempo". O detaljnim informacijama i datumu održavanja ćete usko biti obaviješteni.

Izvor: MFR – Tempo 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More