Najava promotivne biciklističke vožnje Đir sira – Kupres

Gastro-biciklistička staza "Đir sira", prva i jedinstvena staza u Bosni i Hercegovini namijenjena za sve koji su spremni iskusiti nešto drugačije – gastro biciklizam, održat će se 6. listopada na Kupresu.

Udruženje PROI u saradnji sa gastro-kulturološkom agencijom Balkantina i Općinom Kupres, u okviru javnog poziva Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Akcijski plan Strategije turizma Federacije BiH – Transfer za razvoj turizma" implementira projekat “Gastro biciklistička staza Kupres – Livno”, te najavljuje otvaranje staze i promotivnu biciklističku vožnju Đir sira – Kupres.
 


Staza kojom će se voziti dužine je 20 km. Locirana je na prelijepim predjelima kupreškog polja i prolazi kroz čudesne i slikovite pejzaže. Tijekom ove vožnje imati ćemo priliku uživati u prirodnim i kulturno – povijesnim znamenitostima kroz koje prolazi staza, a bit će priređena i degustacija kupreških sireva.

Start vožnje je u subotu 06. 10.2018. u 10.00h iz parka pored zgrade Općine Kupres. Profesionalni i rekreativni biciklisti svih dobnih skupina su dobrodošli!

Učešće u ovoj trci je besplatno, ali je potrebno da vaše učešće potvrdite putem e-maila na adresu:  ecutuna.proi@gmail.com ili porukom u inbox Facebook stranice  Đir sira.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More