Novost: 3T nudi „ready-to-paint“ okvir

Novosti nam stižu iz tvornice proizvođača 3T.

Naime čelni ljudi pomenute marke bicikla, i biciklističkih dijelova odlučili su uvesti novinu te ponuditi kupcima okvir po vlastitom izboru.

 

RTP (ready to paint) verzije svojih Exploro i Strada okvira omogućit će vam da odaberete vlastitu boju i dizajn. Okvir bicikla dolazi već pripremljen za lakiranje. Na vama je da samo izaberete dizajn i boju, i krenete u stvaranje vlastitog unikatnog bicikla.


3T će na svojim blogovima prikazati neke od radova, u odjeljku pod nazivom "Get Creative", gdje će korisnici moći vidjeti zanimljive ideje kako obojiti vlastiti okvir.


3T sugerira da bi ovaj pristup mogao biti od interesa za trgovce koji žele napraviti mali niz posebnih okvira i drugih marki koji žele ponuditi osebujne proizvode.

 

Tako 3T ide jedan korak dalje poput Wiliera, Orbea i nedavno Ribblea, koji vam nude izbor boja kad sami bojite vaš okvir, ali obično još uvijek sa standardnim pločama.

 

3T je također nedavno najavio vlastitu prilagođenu opciju boja, s ograničenom verzijom Haute Route strade okvira, koju možete kupiti kao paket s ulaskom na samu Haute Route. Dolazi u narančastoj boji. Uz pristojbu za utrku, Haute Route Strada Pro košta 5000 eura, a Strada Team s utrkom i punim hotelskim smještajom iznosi 7800 eura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More