Slovenija: Policija traži pomoć pri nalaženju odbjeglog vozača

Policija traži pomoć u pronalaženju vozača sivog Audi A6 karavana, modela godine između 1999. i 2004., koja je sinoć oko 19.00 sati u Volčjem Potoku udario dijete na biciklu i pobjegao s mjesta nesreće.

Policijska uprava u Ljubljani priopćila je da policajci rade na nesreći koja se dogodila jučer oko 18.50 u Volčjem potoku pored kućnog broja 19. U nesreći je bio uključen nepoznat vozač i dijete na biciklu.

Prema do sada prikupljenim informacijama, poznato je da je vozač vozila išao iz pravca Radomelj prema Kamniku, te je prilikom nepravilnog pretjecanja, udario dijete na biciklu. Nakon sudara, dijete je sa bicikla odbačeno na travu, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće bez pružanja pomoći. Prema dostupnim informacijama, dijete nije u životnoj opasnosti i ima lakše ozljede od nesreće.
 


Ponavljamo, radi se o automobilu marke Audi A6, grafitna siva boja, karavan izvedba, model izvedbe između 1999 i 2004 godine.

Svi koji imaju korisne informacije o nesreći ili nepoznatom vozaču i vozilu, molimo Vas da se javite na broj 113 ili direktno u Policijsku postaju Ljubljana na broj 01/583-88-20 ili nazovite anonimni telefon 080 1200.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More