Očekuje se preko tisuću sudionika na biciklijadi u Zadru

Ove se godine na jubilarnoj desetoj biciklijadi biciklijada “Od Branimira do Branimira” očekuje više od 1000 biciklista.

Biciklijada će se održati u nedjelju, 8. travnja, kreće se u 11 sati s Branimirove obale u Zadru kod pješačkog mosta, a vozi se 16 kilometara do udaljenog spomenika knezu Branimiru u gradiću Ninu.

Biciklijadu organizira Tim za zdravlje Zadarske Županije, Grad Nin i BK Zadar.

"Ovaj rekreativni događaj je u proteklom desetljeću bio prva biciklistička stepenica za generacije naših najmlađih natjecatelja u BK Zadar. Može se reći da su i biciklijada i klub zajedno rasli i izrasli do najbrojnije biciklijade u Hrvatskoj i najboljeg cestovnog kluba Hrvatske", kazao je tajnik BK Zadra Neven Pavić.

Po dolasku u Nin bit će upriličen prigodan program. Biciklisti će moći će vidjeti start i cilj biciklističke utrke “Dalmatia Open”, sudjelovati u izvlačenju tombole gdje će glavna nagrada biti bicikla marke “Cinzia” koju osigurava “Calimero sport”, a za sve prijavljene na biciklijadu osigurane su majice sponzora EVN-a kao i topli obrok.

Prijave traju 7. travnja u 13,sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti online na OVOM linku.

Prijaviti se mogu i izravno u trgovini Calimero sport i u trgovini Bianchi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More